triple-frontier-2-img01-0181210

Преминавайки през забележителна поредица от творчески рокади и перипетии, след каквито много малко проекти биха могли да оцелеят, „Triple Frontier“ все пак се осъществи и този март най-накрая ще стигне до екран, при това във варианта, за който ви съобщихме последно: режисьор е Дж. С. Шандор („Margin Call“, „All Is Lost”, „A Most Violent Year”), а в главните роли са Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли ХънамПедро ПаскалГарет Хедлънд и Адриа Архона.

Непроменена остава и историята. Действието на „Triple Frontier“ се развива в зоната на тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина, която беше позната като едно от най-големите обиталища на организираната престъпност. В центъра на събитията са петима военни наемници и приятели, които се събират, за да отстранят и ограбят южноамерикански наркобос, като така отприщват поредица от неочаквани последици

Вижте разпространения от Netflix първи трейлър, който ще ви даде малко повече яснота какво може да очаквате от филма.

Намираме Дж. С. Шандор за отличен режисьор и наистина много харесваме филмите му, макар че не можем с чисто сърце и без уговорки да наредим някой от тях сред най-най-добрите постижения на седмото изкуство. Съдейки по трейлъра, „Triple Frontier“ с нищо няма да промени отношението ни. Филмът изглежда доста адекватно и стабилно, като за жанра си, но не виждаме нищо, което да го прави специален. Но може пък да променим мнението си, след като го гледаме. Всъщност надяваме се да стане така.

Режисьор на „Triple Frontier“ е Дж. С. Шандор („Margin Call“, „All Is Lost”, „A Most Violent Year”), който е и сценарист наравно с автора на идеята Марк Бол („Войната е опиат“, „Враг номер едно“, „Detroit“). В ролите са Бен Афлек, Оскар Айзък, Чарли Хънам, Педро Паскал, Гарет Хедлънд, Адриа Архона и др.

Премиерата се очаква през март по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Всичко с БатФлек се гледа. Като добавим и останалия каст + сюжета нещата изглеждат добре. Не знам защо обаче подозирам, че ще бъде един от онези филми, които гледаш веднъж и после отиват в коша. Дано греша…

  2. Мисля ще е стабилен екшън с лека нотка на драматизъм. Каста си го бива така, че не виждам проблем за отпускане и наслада.