Хаосът наближава и си има нов постер. На него главните герои са лъснати, стройни и представителни – както трябва да изглеждат истинските членове на лудата шайка, набутала се сред „големите клечки” на Уолстрийт. Или поне така си ги представят продуцентите на поредицата „Black Monday” Сет Роугън и Евън Голдбърг, които са готови с 10-те епизода и трябва да създадат атмосфера на очакване, която да се трансформира в брой зрители за Showtime в момента, в който сериалът премиерно се появи в канала.

Преди няколко дни Роугън официално пусна постера в своя Twitter акаунт и паралелно с това излезе поредният тийзър, в който героят на Дон Чийдъл сънува дракони. Като се разровихме малко в мрежата, открихме, че трейлър сме ви представяли, но истински „напушения” тийзър, който е излязъл още през септември и прилича на нещо, с което Роугън би се гордял, някак си ни е убягнал от вниманието. Та сега може да ги видите и двата – и да си създадете по-пълна представа какво може да очаквате от „Black Monday”.

https://youtu.be/KslyoAcF4PM

Личи им на всички, че се чувстват от свободни по-свободни! Сигурно е прекрасно усещането Showtime и Sony Pictures Television Studios да са ти връчили един приличен бюджет, класен актьор като Дон Чийдъл да ти се връзва на идиотските хрумки и творчески решения, а ти да разказваш, каквото си си наумил – и да „пееш” от кеф! Звездата в главната роля е и изпълнителен продуцент на „Black Monday”, в който му партнират достойно сладурският носител на „Грами“ и двукратно номиниран за награда „Тони” Андрю Ранелс („Girls”), както и актрисата Реджина Хол („Girls Trip”). Няма да навреди, ако подсетим тук за какво ще става дума в сериала:

Black Monday” отвежда зрителите в миналото – 19 октомври 1987 – или „Черният понеделник”, деня на най-жестокия срив в историята на Уолстрийт. И до ден днешен не е известна причината, която предизвиква този колапс… но може би е време да узнаем. Това е историята на група аутсайдери, които разрушават познатия аристократичен кръг на Уолстрийт и успяват да предизвикат сгромолясване на най-мащабната финансова система в света, а също разбиват една лимузина Lamborghini и таван от стъкло…

плакат

Създатели на поредицата са Дейвид Каспи („Happy Endings”) и Джордан Каан („My Best Friend’s Girl”), които ще бъдат шоурънъри и изпълнителни продуценти, а режисьори на пилотния епизод са Роугън и Голдберг, които също са в групата на изпълнителните продуценти. В актьорския екип участват още Пол Шиър, Ясир Лестър, Хорацио Санз, Майкъл Джеймс Скот, Южени Кордеро, а гост-появи в сериала имат Кейси Уилсън, Кен Марино, Брус Дърн, Ванеса Бел Калоуей, Джейсън Майкъл Сноу и много други.

Премиерата на „Black Monday” е на 20 януари 2019 по Showtime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *