Jablinksi Games – това е името на новия канал, който Джак Блек стартира в YouTube преди няколко дни. Популярният актьор и едната половинка от рок бандата „Tenacious D“ публикува първото видео в канала си, който ще се фокусира върху малка част от интересите на Блек, а именно видео игрите, добрата храна и живота като цяло.

В краткия дебютен клип, изпълнен с няколко намигвания към гейминг общността, Блек заявява, че Jablinksi Games ще бъде „по-голям“ от каналите на Ninja и PewDiePie, едни от най-популярните YouTuber-и и създатели на гейминг съдържание в момента. Джак Блек планира да издава по едно видео всеки петък, а според един от неговите коментари, видеото е напълно продуцирано и заснето от… сина му.

Смятаме, че в Jablinksi Games има огромно количество потенциал да се превърне в един много добър гейминг канал, имайки предвид солидния бекграунд на Джак Блек и това, че в момента на писането на този материал, дебютното за канала видео има над 2 милиона гледания, а самият той е вече с почти 600 хиляди абоната.

Проектите с гейминг тематика не са чужди и непознати за Джак Блек, актьорът взима участие в няколко гейминг заглавия, като поема и главната роля в режисираната от легендата Тим Шейфър „Brütal Legend“, която излиза през 2009 за PC, PlayStation 3 и Xbox 360. От друга страна, Блек не е първата холивудска звезда, която притежава свой собствен YouTube канал – Уил Смит и Дуейн Джонсън са само някои от знаменитостите, които са активни във видео платформата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *