Безспорно ни е тъжно, че се отнасяме с безразличие към новините от вселената на Star Wars, но животът поднася всякакви изненади. След като се ентусиазирахме, че Тайка Уайтити ще се включи в режисьорския екип на „The Mandalorian” – подготвяния игрален сериал на кака Катлийн Кенеди, който трябва да се завърти по стрийминг канала на Disney, време е да добавим информация за вербуваните актьори.

Уникално е, че все още има авторитетни и уважавани творци, които не са преодоляли тоталната фенщина към сагата (която беше велика) и се включват със страст в бъдещите планове за приключения. През септември, по време на промотирането на „Meeting Gorbachev”, любимият ни Вернер Херцог разкри, че ще участва като актьор в снимките на „голяма филмова поредица” и тогава й даде кодово име – „Huckleberry”.

педро паскал
Педро Паскал

Сега, след обявяване от страна на Disney на пълния актьорски екип на сериала става ясно, че Херцог е визирал именно „The Mandalorian”. Сред останалите имена са Педро Паскал, който ще поеме главната роля, Джина Карано („Deadpool”), Ник Нолти (!), Карл Уедърс, Джанкарло Еспозито („Breaking Bad”), Омид Абтахи („American Gods”), Емили Суалоу („Supernatural”). Напомняме, че сценарист и изпълнителен продуцент ще бъде Джон Фавро. Ако ви е трудно да си спомните за какво точно щеше да става дума ТОЗИ ПЪТ, ето отново официалния синопсис:

След историите на Джанго и Боба Фет, друг наемен войник се появява във вселената на Star Wars. Събитията в „The Mandalorian се случват след падането на Империята и преди появата на Първия Ред. Поредицата проследява трудностите по пътя на един самотен войник в покрайнините на галактиката, далеч извън територията на Новата Република…

Говори се, че първият сезон на този сериал от 10 епизода е с общ бюджет около 100 милиона долара, което прави горе-долу по 10 милиона за всеки епизод. Както споменахме, макар все още да няма обявена официално премиерна дата, излъчването е предвидено ексклузивно за стрийминг услугата на Disney+ и ще започне в края на 2019. Трудно ни е да повярваме, но пишем това с възможно най-голямата незаинтересованост, на която сме способни…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Херцог – най-сетне добра причина да обърна внимание на тоя нефелен проект 🙂