Kingdom
Gather ’round people!

Накратко, „Kingdom“ е сериал, който очакваме с огромен интерес, но на който не сме обръщали внимание от обявяването на проекта през март 2017. И ако кажете, че в събирането на творческия и технически екип не е имало нещо кой знае какво за отразяване, то за пропускането на първия тийзър нямаме никакво извинение. Сега обаче Netflix представиха пълен трейлър и вече няма мърдане.

Припомняме, че „Kingdom“ е дело на режисьора Сон-Хун Ким („A Hard Day“, „The Tunnel“) и сценаристката Ън-Хи Ким („Signal“), а действието се развива през историческия период Чосон (повече за него може да научите от предишната ни новина). В центъра на историята е наследникът на трона на кралство, раздирано от корупция и глад, в което мистериозна чума превръща заболелите в чудовища. Натопен за измяна и отчаяно желаещ да спаси народа си, принцът тръгва на самоубийствена мисия да изследва мистериозната епидемия, което го води до откриването на бруталната истина за злото, стаяващо се в мрака и заплашващо кралството…

Вижте двете реклами до момента – първо пропуснатия тийзър, а после новия пълен трейлър, които ще ви дадат доста добра представа какво може да очаквате от сериала.

Изглежда прекрасно във всяко едно отношение! Обожаваме зомбита, филми в епоха и корейската култура и кино в частност, а „Kingdom“ ни предлага всичко това в едно, плюс възможността да научим нещо за един от най-интересните периоди в историята на Корея. В този ред на мисли „Kingdom“ е просто задължителен и нямаме търпение да дойде краят на януари, за когато е планиран дебютът на всичките шест епизода от първи сезон (втори вече е одобрен, а се говори и за трети, но все още няма никакви подробности от каквото и да е естество).

Още веднъж, режисьор на „Kingdom“ е Сон-Хун Ким („A Hard Day“, „The Tunnel“), а сценарият е на Ън-Хи Ким („Signal“), В ролите са Чу Джи Хун, Бе Ду На, Рю Сънг Рьонг, Джун-Хо Хео, Санг-Хо Ким, Сок-Хо Чон и др.

Премиерата е на 25 януари по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments