Първи трейлър на „Къде си, Бернадет“ на Ричард Линклейтър с Кейт Бланшет

 

кейто бланшет

Последните дни на 2018 бързо отлитат пред очите ни. Настава време за равносметки и бъдещето да направи своите заявки. Годината бе особено успешна за Кейт Бланшет, която зае президентската позиция в журито на 71-я филмов фестивал в Кан и извади два филма с добър финансов успех – „Бандитките на Оушън“ и „Мистерията на къщата с часовника“. И макар според нас и двата да са много далеч от киното, към което Бланшет принадлежи, приемаме, че не е излишно участието ѝ и в подобни проекти.

2019 ще донесе няколко обещаващи заглавия с нейно участие – „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“, чиято премиера е на 22-ри февруари, ТВ поредицата на FX  „Mrs. America” и повода за тази новина – „Къде си, Бернадет“ („Where’d You Go, Bernadette“). Филмът е дело на режисьора Ричард Линклейтър, който работи по филма още от 2015, а сценарият (по последни данни) е на Линклейтър, Холи Джент и Винс Палмо, които адаптират едноименния бестселър на Мария Семпъл.

Историята на „Къде си, Бернадет“ проследява изчезването на архитекта агорафоб Бернадет Фокс (Бланшет) и нейната 15-годишна дъщеря Бийч, която се впуска в приключение, за да я намери, и така попада на неподозирани тайни от миналото. В ролята на Бийч е Ема Нелсън, а като съпруга на Бернадет ще видим Били Кръдъп. Вижте първия официален трейлър:

Няма какво да си кривим душата. Видяното ни харесва и носи усещането за свежо приключение, в което ще ни води стихията Кейт Бланшет, която всеки път успява да ни удиви с таланта си. Припомнете си защо толкова я обичаме, а в добавка може да видите и симпатичния тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Къде си, Бернадет“ („Where’d You Go, Bernadette“) е Ричард Линклейтър (трилогията „Before“, „Dazed and Confused“, „Юношество“), който е и сценарист наравно с Холи Джент и Винс Палмо, по едноименния роман на Мария Семпъл. В ролите са Кейт Бланшет, Ема Нелсън, Били Кръдъп, Кристен Уиг, Джуди Гриър, Джеймс Урбаняк, Троян Белисарио и др.

Премиерата е на 22 март 2019 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Evangar
  2018-12-20 at 14:05

  Веднага идват наум асоциации с:
  The Secret Life of Walter Mitty
  Hector and the Search for Happiness

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-12-20 at 17:11

  Ще се гледа… заради Линклейтър.

  Отговор

  • .
   2018-12-20 at 19:18

   Добре че в заглавието се споменато, защото трейлърът е такова блудкаво клише :D.


  • UZUMAKI
   2018-12-20 at 20:43

   Дори не гледах трейлъра.


 • Касабов
  2018-12-21 at 02:33

  това е първият филм на линклейтър, който изглежда ужасно и изобщо не ми се гледа.

  Отговор

Коментирайте