Тийзър трейлър на финалния осми сезон на „Игра на тронове“

от на 2018-12-07
 

got-s8-20181207

Вчера станаха ясни ужасно разочароващите номинации за 76-те награди „Златен глобус“ и една от големите липси сред сериалите беше тази на мастодонта „Игра на тронове“ („Game of Thrones“). Но в случая не става дума за поредното скандално недоглеждане/решение на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд. Просто последните излъчени епизоди на сериал бяха преди малко повече от година и реално той не покрива задължителните критерии, за да бъде част от номинираните за 2018-та.

Догодина обаче ситуацията ще е различна и е крайно време „Глобусите“ да покажат малко любов и да раздадат две-три статуетки, че е срамно подобно явление като „Игра на тронове“ да има само една награда в лицето на Питър Динклидж. И сякаш за да дадат заявка за догодина, НВО (които събраха общо 9 номинации за свои сериали) разпространиха тийзър трейлър на очаквания с огромно нетърпение финален осми сезон. За съжаление, рекламата не съдържа реални кадри, но пък е доста атрактивна, илюстрирайки предстоящия сблъсък на огъня и леда. Вижте.

Засега не знаем много (да не кажем нищо) за сюжета на предстоящите епизоди, а не очакваме и да разберем. Единственото, с което разполагаме като сигурна информация, е, че новият сезон ще започне с „пристигането на Джон и Денерис в Уинтерфел и Санса няма да е особено доволна, че брат ѝ е признал майката на драконите за своя кралица“. Знаем (горният тийзър също го загатва), че ни очаква и една финална епична битка (снимана цели 55 дни) между живите и мъртвите. Нямаме търпение.

Сред режисьорите на шестте финални епизода на сериала са Мигел Сапочник, който е отговорен за невероятните „Battle of the Bastards” и „The Winds of Winter”, Дейвид Нътър – отговорен за Червената сватба и похода на срама, извървян от Церсей, както и самите създатели на сериала Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайз, които ще режисират последния епизод.

Премиерата на финалния осми сезон на „Игра на тронове“ („Game of Thrones“) ще бъде през април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2018-12-07 at 12:38

  Като се сетя колко хейтих тоя сериал в началото, а сега как нямам търпение!
  А и ако не друго, ще видим някакъв край, щото тоя дебелак Мартин, явно нема да я довърши

  Отговор

 • Касабов
  2018-12-07 at 12:57

  така се зарадвах, че ще покажат нещо :(

  Отговор

 • SkyT'Hunter
  2018-12-07 at 13:20

  „Троновете“ са добър пример, как трябва да се прави едно качествено продължение! Майкъл Бей трябва да взема уроци при тия!

  Отговор

  • Иван
   2018-12-07 at 15:01

   Къде “Троновете”, къде при Мишо отиде. Трябва да се взимат уроци от трейлърите на сериала.


Коментирайте