Първи официален поглед към „Men In Black International” с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

от на 2018-12-08
 

man-in-black-international-top-20181208

Най-сетне виждаме първи официален поглед от „Men In Black International” – новото продължение от вселената на „Мъже в черно”, с участието на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън. Отдавна следим развитието на проекта и споделяме по-важните новини, които излизат покрай кастинга на филма. Досега в нета циркулираха единствено кадри (някои официални, някои папарашки) от снимачната площадка.

С характерното си чувство за хумор, Хемсуърт използва своя туитър акаунт и сподели първата официална снимка от филма, която споделя заедно с Томпсън.

Този проект ни е доста любопитен, тъй като имаме носталгично добро чувство към абсурда на предишните филми, може би защото мина доста време, откакто сме ги гледали. Смятаме, че Крис Хемсуърт и Теса Томпсън ще са чудесни наследници на Уил Смит и Томи Лий Джоунс. Знаем, че и двамата имат заложби на комедийни и екшън актьори, което е основно изискване за тази поредица. Освен това, знаем и че двамата имат отлична екранна химия помежду си, която се видя в прекрасния „Тор: Рагнарок”.

Да се надяваме, че химията там не е зависела само от вещата и откачена ръка на Тайка Уайтити и ще я видим да се прояви отново, когато двамата са под режисурата на Ф. Гари Грей. Грей е известен като режисьор на „Италианска афера„, „Straight Outta Compton” и „Бързи и яростни 8”, което ни показва, че без проблеми ще менажира завидния каст, който е събрал – към Хемсуърт и Томсън се присъединяват Ребека Фъргюсън, Лиъм Нийсън, Кумал Нанджиани и завръщащата се наша кралица Ема Томпсън, която отново ще поеме ролята на Агент О и ще се погрижи новото продължение да е част от времевата линия на старите филми.

Засега за сюжета все още не се знае нищо, само това, което спекулираме от заглавието „Men in Black International” – франчайзът се измъква от покрайнините на Ню Йорк и се премества „по света”, и по-точно в Лондон. Явно и там разни извънземни гадинки се приземяват и има хора, които трябва да бъдат святкани със светкавица за забравяне.

Прилагаме и един неофициален плакат, който обаче упорито се върти из интернет пространството, така че защо да не му се порадваме и ние.

new-men-in-black-logo

Сценарият на „Men In Black International” е дело на Арт Маркъм и Мат Холоуей, работили заедно по първия „Iron Man” (дотук отлично), “Punisher: War Zone” и „Transformers: The Last Knight” (изведнъж ни стана лошо). Както вече казахме, режисьор е Ф. Гари Грей („Италианска афера„, „Straight Outta Compton” и „Бързи и яростни 8”)

Премиерата на филма е на 14 юни 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-12-08 at 19:32

  Мисля, че няма да е по-зле от предишните части

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-12-08 at 20:27

  Moже и да става…. въпреки Теса Томпсън.

  Отговор

 • SkyT'Hunter
  2018-12-09 at 17:54

  Филмче за забавление и добре прекарани 2 часа. Ако не очакваме кой знае какво – мисля, че ще ни разнообрази предстоящото лято. Дори смея да се надявам, че ще се получи по-добре от втора и трета част! (За първата- или положителни коментари, или нищо!)?

  Отговор

 • Ralica
  2018-12-13 at 20:12

  Ще е забавен

  Отговор

  • .
   2018-12-14 at 01:40

   Колкото третият беше :P.


  • UZUMAKI
   2018-12-21 at 03:11

   Третият е готин, вторият също. Първият е даже супер. Трейлърът на новия изглежда гледаем.


 • Mitakasan
  2018-12-15 at 00:21

  Интересно ми е как ще преведат заглавието, предвид факта, че Теса Томпсън не изглежда да е МЪЖ. Но в днешно време дори и това определение загуби от смисъла си, предвид ширещата се либерастия в Холивуд.
  Стискам палци да е забавно филмчето, защото наистина харесах химията между двамата в Рагнарок.

  Отговор

 • SkyT'Hunter
  2018-12-20 at 22:46

  Честито, от 5 часа вече си имаме и трейлър на MIB4. ?? На първо гледане не ме накара да очаквам филма с нетърпение. Дано просто рекламата е смотана, че и аз много се надявам на екранна химия в стил „Рагнарок“!

  Отговор

Коментирайте