Нов трейлър на „Miracle Workers“ със Стив Бушеми и Даниел Радклиф

от на 2018-12-22
 

m-worker-20181222

Преди десетина дни видяхме кратък тийзър на новия антологичен комедиен сериал на TBS „Miracle Workers“, в който Стив Бушеми изпълнява ролята на разочарован и незаинтересован от хората Бог, готов да продължи напред със следващия си проект, а Даниел Радклиф е ангел, отговарящ за човешките молитви, който трябва да направи чудо, за да спаси Земята от унищожение.

Miracle Workers“ е дело на Саймън Рич („Man Seeking Woman“), който адаптира собствената си книга „What in God’s Name“. Действието на първия сезон се развива в офисите на „Рай“ ООД. Когато Бог (Бушеми) решава да унищожи Земята, ангелът от ниските нива на йерархията, които се занимават с молитвите на хората, Крейг (Радклиф) и неговата нова колежка Елиза (Джералдин Висуанатан), трябва да извършат чудо, за убедят шефа си да отмени гибелта на човечеството. Те трябва да отговорят на привидно невъзможна за изпълнение молитва – да накарат двама човека да се влюбят.

Вижте първия трейлър, който дава представа какво може да очакваме от сериала като цяло.

Пак да кажем, не възлагаме никакви надежди, че „Miracle Workers“ ще е нещо кой знае какво, но очакваме забавна, не изискваща пълното ни концентрирано внимание историйка, която да гледаме, докато шетаме и хапваме събота и неделя сутрин. Основният ни дразнител тук е Стив Бушеми – винаги сме го харесвали, а като Бог просто не можем да си позволим да го пропуснем.

плакат

Създател на  „Miracle Workers“ е Саймън Рич („Man Seeking Woman“), а в ролите са Стив Бушеми, Даниел Радклиф, Джералдин Висуанатан, Карън Сони, Джон Бас и др.

Премиерата е на 12 февруари по TBS.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте