Нов плакат и официален синопсис на „Us“ на Джордан Пийл

от на 2018-12-16
 

джордън пийл

В края на изминалата работна седмица Universal Pictures представиха нов постер и официален синопсис на „Us“ – предстоящият „социален трилър“ на Джордан Пийл, следващ доста успешния му, награден с „Оскар“ за оригинален сценарий дебют „Бягай!“. Забавихме се с отразяването им, защото бяхме сигурни, че трейлърът ще последва този уикенд (предвид факта, че премиерата на филма е предвидена за март и вече е време за някаква реклама) и щяхме да отразим всичко накуп. Уви, това не се случи, поне не и до момента, в който пишем тази новина.

Според официалния синопсис „Us“ разказва за майка (Лупита Нионг‘о), баща (Уинстън Дюк) и техните децата, които заминават за тяхната вила на плажа, очаквайки да се откъснат от работното ежедневие и да си починат с приятели (Елизабет Мос). Но със спускането на нощта, тяхното спокойствие се превръща в напрегнат кошмар, когато няколко шокиращи посетители се изправят на прага им непоканени…

Доста общо, но това е положението. Явно ще трябва да изчакаме трейлъра, за да видим естеството на заплахата и да придобием по-добра представа за историята и какви ще са „социалните коментари“ – обещанието на Пийл е, че този път няма да става дума за раса. Докато това се случи, на разположение имаме новия постер, който може и да съдържа някакви улики за това, което ни очаква. Вижте дали вие може да откриете някакви.

плакат

На нас определено ни е любопитно какво ще направи Пийл с „Us“ – дали наистина ще успее да избяга от „Бягай!“ във всяко едно отношение и дали филмът ще има някакви реални кинематографични качества. Ще поживеем, ще видим.

Режисьор и сценарист на „Us“ е Джордан Пийл („Бягай!“). В ролите са Лупита Нионг‘о, Уинстън Дюк, Елизабет Мос, Тим Хайдекър, Яхия Абдул-Матийн, Ана Диоп, Шахади Райт Джоузеф, Мадисън Къри, Кали Шелдън, Ноел Шелдън и др.

Щатската премиера на филма е 15 март, а малко преди това ще бъде показан на фестивала SXSW.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте