Изненадващо и за самите нас, последната пет минутната реклама на „Аквамен“ („Aquaman“) успя да ни „погъделичка“ (най-вече с екшън сцената по покривите) и да замени разочарованието и апатията, предизвикани от първия голям трейлър, с любопитство и с желание да гледаме филма, най-малкото за да видим дали ще бъде впечатляваща катастрофа, или ще има някакви развлекателни качества.

В това състояние на духа посрещаме и следващата стъпка в рекламната кампания, която е задължителните за подобен род продукции, а именно character постери, представящи основните действащи лица. Преди да ги видите обаче, ви предлагаме два телевизионни спота.

Тук сме без коментар. Всичко, което имахме да кажем, ще го откриете в новините ни по темата. Ето и очаквано синичките постери.

aquaman_ver4_xlg aquaman_ver5_xlg aquaman_ver6_xlg aquaman_ver7_xlg aquaman_ver8_xlg aquaman_ver9_xlg aquaman_ver10_xlg

Режисьор на „Аквамен“ („Aquaman“) е Джеймс Уан („Заклинанието“, „Бързи и яростни 7“), а в главните роли ще видим Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Уилям Дефо, Темуера Морисън, Долф Лундгрен, Яя Абдул-Матийн II и Никол Кидман.

Българската премиера е 28 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не съм фен, ама след първия, пропуснах всички останали трейлъри, ектендед, тв спот и не нам си кви още.
    Баси, те разказаха целия филм

    1. И аз не спирам да повтарям точно това, но все още чувам хора, които не видяли достатъчно и искали още – WHAT??!!! 😀

      Ясно е, че ще се гледа – постерите са страхотни! Не спирам да се учудвам как тази година ще видим Никол Кидман в две пълни противоположности – тук и в Destroyer – пълна промяна 😀

  2. Нямам турбо очаквания, но се надявам най-малкото на развлекателна и визуално свежа тъпотия. Никакви спотове и трейлъри не съм гледал обаче – наистина разказват повечето филм в тия реклами… но това обикновено работи като боксофис.

    1. С всичко съм съгласен без думата ,, тъпотия“

    2. Ако си с по-ниски очаквания, шансът да се разочароваш е по-малък 🙂