киану рийвс

Помните ли „Replicas” с Киану Рийвс? Видяхме първия му трейлър в края на 2017, а премиерата му се очакваше през тази година, но впоследствие филмът изчезна от всякакви радари допреди два месеца, когато се завърна с нова реклама, която го представяше в малко по-различна светлина, сякаш разпространителите от Entertainment Studios бяха решили да пренебрегнат всичко, което знаем и сме видели до момента, и да започнат на чисто. Сега получаваме нов трейлър, който връща нещата в първоначалното им русло – такива каквито изглеждаха в началото.

Replicas” разказва за неврохирурга Уилям Фостър (Рийвс), който е на път успешно да пренесе човешкото съзнание в компютър, когато семейството му загива в автомобилна катастрофа. Отчаян, той се обръща за помощ към своя колега Ед (Томас Мидълдич), за да клонира телата им и да създаде реплики. Освен че нарушава всякакви морални и етични граници, Фостър се изправя пред сериозна дилема – те могат да върнат към живот само три от четирите члена на семейството му.

Вижте новия трейлър, който ни дава и конкретна премиерна дата.

Няма какво ново да кажем за рекламата и за филма, затова ще се повторим. Въпреки че не сме особено впечатлени от видяното, имаме надежди, че „Replicas” може да се окаже приличен, средняшки филм, с който да убием няколко следобедни часа. Харесваме фантастични трилъри и никога не пропускаме да се насладим на Алис Ив и дървения, но магнетичен Киану.

Вижте и няколко постера.

replicas_ver2 replicas_ver3 replicas_ver4 replicas_ver5

плакат

Режисьор на „Replicas” е Джефри Начманоф, по идея на Стивън Хамел и сценарий на Чад Сейнт Джон. В ролите са Киану Рийвс, Алис Ив, Томас Мидълдич, Джон Ортиз, Емили Ейлин Линд и др.

Премиерната е на 11 януари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Адски ми напомня на Transcendence с Джони Деп и Ребека Хол. Не очаквам да е нещо запомнящо се.