Ако сте забравили коя е Клои… е голяма грешка. И вторият от „малките” трейлъри на „Сами вкъщи 2” („The Secret Life of Pets 2”), посветени на отделните… миловидни животинки е готов да ви припомни колко досадни, упорити, самодостатъчни и егоцентрични са (всички) котки. Едно от безспорните им качества е милата, лицемерна гушкавост, но сме сигурни, че всяко човешко същество, притежавано от котка, може да се познае в образа на стопанката на Клои и да съчувства на нейното мъчително… събуждане.

Сами вкъщи 2“ е втора част на летния блокбастър от 2016 година за живота, който нашите домашни любимци водят, след като ние ги оставим и потеглим към работа или училище. Създателят и изпълнителен директор на „Illumination“ Крис Меледандри и неговият дългогодишен сътрудник Джанет Хейли продуцират продължението на комедията, която започва по възможно най-оригиналния начин въобще в историята на киното. За „Сами вкъщи 2“ се завръщат сценаристът Брайън Линч („Минионите“) и режисьора Крис Рено (поредицата „Аз, проклетникът“, „Лоракс“).

В очакване сме на следващите трейлъри, които ще представят още от познатите-непознати герои, а докато дойде време за самия филм ще умуваме дали предпочитаме да си другаруваме с кучета, котки или… зайчета!

Гласът на Клои във второто приключение „Сами вкъщи” е на Лейк Бел, а в актьорския екип се присъединяват още Патън Осуалд, Ерик Стоунстрийт, Кевин Харт, Джени Слейт, Ели Кемпър, Дейна Карви, Ханибал Бърес, Боби Мойнихан, Тифани Хадиш, Ник Крол, Пит Холмс и все още се чудим каква ли роля са дали на Харисън Форд.

secret_life_of_pets_two_ver2_xlg

Българската премиера на „Сами вкъщи 2“ („The Secret Life of Pets 2“) e 14 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *