Признаваме, че не сме особено въодушевени от досегашната рекламна кампания на „Стъкления“ („Glass“) на М. Найт Шамалан, но въпреки това очакваме филма с голям интерес – от години мечтаем за продължение на страхотния „Неуязвимият“, а преплитането на историята с тази от „На парчета“ само засилва желанието ни да гледаме филма и стискаме палци и на краката Шамалан да не ни разочарова.

Това, от което сме въодушевени обаче, е възможността първи в България да ви представим родните версии на най-новите character постери на филма (чиито оригинални версии дебютираха преди броени минути), на които откриваме главните действащи лица – Дейвид Дън, Звяра и разбира се, даващия името на филма Илайджа Прайс, познат като Стъкления.

Преди да видите плакатите обаче, припомняме, че действието на „Стъкления“ следва  събитията в „На парчета“ и проследява Дейвид Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кевин Уендъл Кръмб, Звяра, и след поредица от ескалиращи сблъсъци, сенчестото присъствие на Илайджа Прайс започва да изплува като оркестратор, който притежава тайни, критични и за двамата мъже.

glass-character-banner-david-bg-poster-01 glass-character-banner-elijah-bg-poster-01 glass-character-banner-kavin-bg-poster-01

В добавка ви предлагаме и един финален общ плакат:

плакат

Режисьор и сценарист на „Стъкления“ („Glass“) e М. Найт Шамалан („Шесто чувство“, „Неуязвимият“, „Следите“, „На парчета“). В ролите са Самюъл Л. Джаксън (мистър Глас), Брус Уилис (Дейвид Дън), Ана Тейлър-Джой (Кейси Кук), Джеймс Макавой (Кевин Уендал Кръмб, Патриша, Денис, Хедуиг, Бари, Джейд, Оруел, Хайнрих, Норма, Пол и Звяра), Сара Поулсън, Спенсър Трийт Кларк, Шарлийн Уудард, Люк Кърби и др.

Премиерата е на 18 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Гледам сега „Следите“ по НВО, и сина му, обяснява на Мел Гибсън, „възможните изходи са два> Губят и се завръщат след стотици, или хиляди години, или печелят.“
    Дали няма да му щукне и „Следите'“ да продължи.
    6-то чувство, Сплит и Следите са единствените му филми, които стават.

  2. Бих добавил и Devil като guilty pleasure – концепцията му е много яка и ме кефи като изпълнение 😉

  3. На мен пък „Селото “ навремето и сега ми въздейства много силно. Сляпата Айви Уокър, предприела смелото си пътешествие в неизвестното, за да спаси любимия си … Беше брутално преживяване, и всичко това озвучено с невероятно красива музика….Шаямалан няма да ни разочарова, сигурен съм!