След колебания и слухове, вече има потвърждение за още една от ролите в очаквания и дълго подготвян филм „Birds of Prey”, посветен на цял отбор мацки със специални способности, вдъхновен от комикс-поредица и реализиран от (предимно) дамски колектив. Преди няколко месеца споменахме главния злодейЧерната маска, а от вчера вече е ясно, че ролята поема един от любимците ни, който обича да се заема с всякави предизвикателства – Юън Макгрегър.

Дългогодишния противник на Батман Роман Сионис, по-известен като Черната маска, е безмилостен престъпник в Готам, обсебен от маските (прави си абаносова маска от ковчежето, в което се съхранява праха на баща му!) и е особено изобретателен в садизма, когато измъчва жервите си. Знаем, че Макгрегър е способен на всичко и нямаме абсолютно никакво колебание, че лудостта на Черната маска ще оживее с цялата си помитаща сила в „Birds of Prey”.

Макгрегър се присъединява към Марго Роби (Харли Куин), Мели Елизабет Уинстед (Ловчицата), Джърни Смолет-Бел (Черното канарче), Роузи Перез (детектив Рене Монтоя). Все още не е ясно коя дама ще се заеме с образа на Касандра Кейн, позната впоследствие от комиксите като Батгърл (Batgirl), а в по-новите комиксови поредици взима и супергеройското име Orphan. Филмът трябва да започне снимки през януари по сценарий на Кристина Ходсън (предстоящия „Bumblebee”), начело с режисьорката Кати Йен („Dead Pigs”). За Марго Роби това ще бъде първото повторно влизане в образа на Харли Куин след „Отряд самоубийци” на Дейвид Ейър; следващият „епизод” в историята на чаровната луда героиня ще бъде в „Suicide Squad 2” на Джеймс Гън.

Премиерната дата на „Birds of Prey” е 7 януари 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Черната маска е готин злодей. Ще ми се да го видя някой ден във филм за Батман, но и тук ще е любопитно да видим какво ще направят…

    1. И в двата случая звучи ужасно 😀

  2. освен за оня трилър със серийния убиец и тренспотинг1 кво стана с този талант. Иначе горе-долу го бива. Даже и в уестърна пасваше добре с Вашата любимка Натали Портман