Вижте първите 5 минути от „Nightflyers” по Джордж Р. Р. Мартин

от на 2018-11-22
 
Гретхен Мол

Гретхен Мол се е порязала при бръснене.

Очакваната с огромно нетърпение Зима ще дойде през април, но другата, далеч по-неприятна зима вече е тук. За щастие, докато трае ще можем да се стоплим с друг проект на Джордж. Р. Р. Мартин – фантастичния хорър сериал „Nightflyers”, адаптация на едноименната му повест, чиято премиера предстои в началото на декември.

Nightflyers” разказва за осем учени и могъщ телепат, които пътуват към ръба на слънчева система на борда на космическия кораб „The Nightflyer“ с малък сплотен екипаж и обичащ усамотението капитан, с надежда да осъществят контакт с извънземен живот. Скоро започват да се случват ужасяващи събития и героите се изпълват със съмнения, че човекът до тях не е този, за когото го мислят, а оцеляването се оказва по-трудно, отколкото са си представяли.

Във връзка с наближаващата премиера на „Nightflyers”, получаваме възможност да видим първите пет минути от сериала, които ни убеждават, че мрачният и кървав тон, на който се надявахме, ще бъде факт. Преди това обаче ви предлагаме и един кратък трейлър, който не сме представяли до момента. Вижте.

Всякаква информация за „Nightflyers”, предишните реклами и коментара ни за тях, както и очакванията ни за сериала, ще откриете  в новините ни до момента.

В ролите са Гретхен Мол (д-р Агата Матисън), Оуен Макен (Карл Д‘Бранин), Дейвид Аяла (Рой Ерис), Сам Страйк (Тейл), Мая Ешет (Ломи), Ангъс Самсън (Роуан), Джуди Търнър-Смит (Меланта Джирл) и Брайън Ф. О‘Бърн (Оги).

Режисьор на пилота е Майк Кехил („I Origin“). Автор на адаптацията е Джеф Бълър („Jacob’s Ladder“), който е и изпълнителен продуцент наравно с шоурънъра Даниел Сероун („The Blacklist“). Сред изпълнителните продуценти са и Джордж. Р. Р. Мартин, Дъг Лайман, Джийн Клайн и Дейвид Бартис.

Премиерната дата на „Nightflyers” е 2 декември по всички стрийминг платформи.

коментари
 
Отговорете »

 
 • kris pana
  2018-11-24 at 07:48

  Извинете но качествената фантастика е нещо кът през последното десетилетие. Затова си имам набор от 5/5 неща. Спомних си за СМЪРТОНОСЕН ХОРИЗОНТ. Направо си мисля че ще е нещо подобно. Или поне се надявам. Стига само да няма допълнително отварящ се свят, което в сценарий прецака троновете.
  Иначе виждам че сте отявлени фенове на троновете. За съжаление не споделям вашите маниакални пристрастия, към тази поредица.
  Иска ми се да видя нещо наистина добро

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-11-24 at 16:42

  Всъщност през последните десетина години излезнаха адски качествени сай-фай филми.

  Отговор

  • stealth
   2018-11-24 at 20:42

   Това е така.
   Но също е вярно, че въпросните фантастики след 2010-та могат да се изброят на пръстите на ръцете. Филм на година е бъг в системата, а не някаква стабилна статистика. Не, че не радваме на белите лястовици, ама…


  • UZUMAKI
   2018-11-25 at 02:51

   Сещам се за значително повече от десет великолепни заглавия в жанра, излезнали през последните десет години. Пълен мит е, че “вече не ги правят като едно време”, просто трябва да мине въпросното време, за да може даден филм да се превърне в класика.


 • Mad Max
  2018-11-24 at 19:20

  Я дейба, има някакъв, който се казва Оги. Тоя сериал определено ще е як!

  Отговор

 • Ivcho
  2018-11-26 at 13:10

  Книжката не ми хареса. И това няма да ми хареса.

  Отговор

Коментирайте