Вече сме ви представяли „Подводницата“ („Das Boot“) – сериалът продължение на номинирания за 6 награди „Оскар“, включително за най-добър режисьор, едноименен филм на Волфганг Петерсен („Приказка без край“, „Перфектната буря“, „Троя“) от 1981 г., който един от еталоните на военния поджанр с подводници. Премиерата му е в края на месеца, а ние получаваме нов поглед към него, под формата на два тийзъра и няколко плаката.

Припомняме, че „Подводницата“ („Das Boot“) е копродукция на Bavaria Fiction, Sky Deutschland и Sonar Entertainment на стойност 32 млн. щатски долара и историята, която започва там, където свършва филмът, се развива в две отделни сюжетни линии, които се случват паралелно – по вода и на сушата. Филмът изследва емоционалните терзания на героите в безумната реалност на Втората световна война.

Повече подробности за сюжета ще откриете в официалния синопсис, веднага след двете реклами.

В есента на 1942, в окупирана Франция, подводница U-612 се подготвя за първото си плаване. Водени от командир Клаус Хофман (Рик Окон), 40 млади мъже, затворени в металния съд, се отправят на първата си мисия във все по-бруталната война. Когато напрежението се покачва, личности се сблъскват и лоялността започва да се разпада.

Междувременно, животът на Симон Щрасер в пристанищния Ла Рошел бързо се разпада, когато е въвлечена в опасни връзки и забранена любов, които разкъсват лоялността ѝ към Германия и към Съпротивата и я карат да поставя всичко под съмнение. Възможно ли е това, в което е вярвала, да се окаже лъжа?

В добавка ето и споменатите по-горе плакати.

EpicDrama-Portrait-Das-Boot-Captain EpicDrama-Portrait-Das-Boot-Translator EpicDrama-Portrait-Das-Boot-Resistance EpicDrama-Portrait-Das-Boot-Gestapo EpicDrama-Portrait-Das-Boot-Entrepreneur плакат

Премиерата на „Подводницата“ („Das Boot“) ще бъде понеделник, 26 ноември от 22:00 часа по Epic Drama. TV1000 ще излъчи режисьорската версия на филма на Волфганг Петерсен от 1981 г. на 13, 17 и 22 ноември, също от 22:00 часа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments