Най-хубавото нещо във „Венъм“ бяха сцените след надписите, като една от тях беше на предстоящия „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ („Spider-Man: Into The Spider-Verse“) – филмът, който очакваме да ни предостави истинското качествено забавление във вселената на Спайдър-мен тази година. Поне в тази посока сочи всичко, което сме виждали като реклами до момента, включително и новите.

Припомняме, че Спайдър-мен в „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ е Майлс Моралес, който се опита да се справи с трудната задача да бъде едновременно обикновен ученик и Спайдър-мен. Когато Уилсън „Кингпин“ Фиск използва супер-колайдер по случайност, от друго измерение във вселената на Майлс пристига още един Спайдър-мен на име Питър Паркър. Докато Питър учи Майлс да бъде по-добър герой, започват да пристигат още Спайдър-мени (кой от кой по-странен) от различни „спайдър-вселени“. Тези сблъскващи се измерения заплашват да разрушат Бруклин и Майлс и компанията трябва да открият начин да спрат Кингпин и да върнат всеки в неговата си собствена вселена….

Последните новости в маркетинг кампанията на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ включват два телевизионни спота (единият от тях удължен), поредица character постери, както и видеото към официалната песен към филма „Sunflower“, дело на Пост Малоун и Суей Лий. Вижте.

ТВ спотове

https://www.youtube.com/watch?v=25H4vV4PmDU

Sunflower

Ето и споменатите character постери.

плакат spiderman_into_the_spiderverse_ver9_xlg spiderman_into_the_spiderverse_ver8_xlg spiderman_into_the_spiderverse_ver7_xlg spiderman_into_the_spiderverse_ver6_xlg spiderman_into_the_spiderverse_ver5_xlg spiderman_into_the_spiderverse_ver4_xlg

В оригинал ролите се озвучават от Шамийк Мур (Майлс Моралес), Джейк Джонсън (Питър Паркър), Никълъс Кейдж (Спайдър-ноар), Хейли Стайнфелд (Спайдър-Гуен), Лиев Шрайбър (Кингпин), Брайън Тайри Хенри и Луна Лорън Велес (Джеферсън и Рио – бащата и майката на Майлс) Махершала Али и Лили Томлин (чичо Ерън и леля Мей), Джон Малейни (Спайдър-шунка) и Кимико Глен (Пени Паркър).

Режисьори на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ („Spider-Man: Into The Spider-Verse“) са Боб Перишети, Питър Рамзи и Родни Ротман, сценаристи са Родни Ротман и Фил Лорд, който е и сред продуцентите, наравно с Крис Милър и Ейми Паскал.

Премиерата на 14 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *