На всички е известно, че конкурсите за красота са едни от най-безпощадните полета, на които падат всякакви жертви – от родители, които нямат сили да понесат „мъченията” на красивите си отрочета, до момичета, които откачат от пренавиване, че на всяка цена трябва да се докопат до заветната коронка. В случая с „Queen America” нещата вероятно стоят по подобен начин, като отчаяната девойка с големи амбиции е някоя си Саманта (в ролята Бел Шоус), но по-важното в случая е кой е нает да обучи и преобрази кандидат-мис-ката – Катрин Зита-Джоунс, в ролята на Вики Елис, най-прочутата „треньорка” в Тълса, Оклахома.

Първият поглед към предизвикателната поредица е кратичък, но за сметка на това поучителен.

Най-важният извод в случая е констатацията, че вездесъщата социална мрежа Facebook очевидно има желание да се позиционира сериозно и на супер-важния пазар за оригинално видео съдържание – след успеха на изненадващата драматична поредица „Sorry for Your Loss” с Елизабет Олсън и Кели-Мари Тран, Facebook Watch продължава да не жали средства и усилия, и ето – Катрин Зита-Джоунс е налице! Вярно, догодина по същото време красавицата от Уелс вече ще е навършила юбилейните 50 (и възрастта започва лееекинко да й личи), но с годините тя става все по-зряла, стилна, чаровна и безскрупулна, за което й сваляме шапка!

Queen America” е поредица, създадена и написана от Меган Опенхаймер („Fear the Walking Dead”), която е и изпълнителен продуцент на предстоящите 10 епизода. Не сме пробвали (още) как точно се гледа видео в плейъра на Facebook Watch – надяваме се да са се постарали да е леко и удобно, ако искат да привлекат публика. Ето какво гласи синопсиса на мрачната комедия:

Вики Елис е най-прочутата и безмилостна инструкторка, майстор в създаването на звезди в конкурсите за красавици в Тълса, Оклахома. Тя попада на злощастната Саманта Стоун, която се надява Вики да я превърне в претендент за титлата Мис Америка, и я преследва безотказно, докато „треньорката” решава, че (може би) все пак си струва да се нагърби с тази задача. Дали Вики не е направила голяма грешка, която може да струва нейната сериозна репутация?!…

Заедно с Катрин Зита-Джоунс и Бел Шоус, в актьорския екип са още Рана Рой, Тийгъл Ф. Бужер, Изабела Амара, Моли Прайс и Меган Уест. Премиерата на „Queen America” е на 21 ноември, може да се гледа в онлайн платформата Facebook Watch.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *