майкъл шанън

След като Райън Джонсън иска да започва снимки през ноември, логично е да се появят още новини, свързани с проекта му „Knives Out”, за който той и продуцентът му Рам Бергман си осигуриха Даниел Крейг (случайностите никога не са съвсем случайни). Вдъхновената от Агата Кристи класическа мистериозна история, в която Крейг ще го играе детектив, а задачата му ще бъде да разследва убийство, се оформя все по-привлекателна – Variety „рапортуват”, че в актьорския екип към Крис Евънс, Лaкит Станфийлд и Крейг ще се присъедини и всеобщият любимец Майкъл Шанън. Това е наистина прекрасна новина за всички почитатели на хамелеонската му природа и няма никакво значение каква точно ще бъде ролята му – ясно е, че ще я „закове”!

Райън Джонсън се завръща към жанра, с който е започнала кариерата му – с провокация като „Brick”, но в комбинация със сериозен скептицизъм след „гмуркането” му във фрайнчайза „Star Wars“, за момента предпочитаме да не бързаме с големите очаквания. При все, че компанията, в която ще разказва своята нова „locked room” убийствена история (в стил „Десет малки негърчета”), е завидно добра! И ако Крейг и Станфийлд наистина останат в ролите на разследващите престъплението, то за великолепния Шанън остава да е един от злодеите, които той отиграва със замах и завидна виртуозност. Крис Евънс също е в неуточнена за момента роля – вероятно предстоят изненади.

Според предварителните информации вероятно ще трябва да бъдат „попълнени” още четири важни роли в бъдещия „Knives Out” – за любителите на пъзели и историите на майсторката Кристи остава да се почудят още малко колко от тях е ще бъдат дами и още колко господа ще се включат в мистерията. Снимките трябва да започнат до края на годината и по този начин няма да се създаде неудобство за Крейг във връзка с ангажиментите му по „Bond 25“. Надяваме се историята да се окаже забавна, интригуваща и предизвикателна, а след нея Джонсън ще се върне пак в „обятията” на Катлийн Кенеди, за да си доработи договорената нова „Star Wars“ трилогия, в която вече няма да е останало нищо от наследството на Джордж Лукас…

Ще се стараем да не изоставаме с новини за „Knives Out” – очертава се интересно бъдеще за Крейг, Шанън и компания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *