Шейлийн Удли, Джейми Дорнан и Себастиан Стан в новия филм на Дрейк Доремус

от на 2018-10-21
 
Дрейк Доремус

Дрейк Доремус

Следващият филм на Дрейк Доремус ще разкаже за несигурна жена около трийсетте години, която зарязва дългогодишния си приятел и в рамките на една година има две страстни връзки – с писател и с „лошо момче”. В трите главни роли ще видим Шейлийн Удли, Джейми Дорнан като писателя и Себастиан Стан като лошото момче. Филмът е написан от Доремус и писателката Жардин Либер.

Интересуваме се от този филм, тъй като все чакаме Доремус да се завърне към блясъка на първия си филм „Like Crazy” с Антон Йелчин и Фелисити Джоунс. Той спечели голямата награда на журито на Сънданс и е наистина изключително прочувствен и въздействащ филм за връзката от разстояние на двамата главни герои. След „Like Crazy”, Доремус продължава да прави любопитни филми, обикновено любовни истории, които срещат някакво предизвикателство, и всички се хвалят с изключително талантливи актьорски състави – „Breathe In” е с Фелисити Джоунс и Гай Пиърс, „Equals” – с Кристен Стюърт и Никълъс Холт, а тазгодишният „Zoe” – с Юън Магрегър и Лиа Сейду. За съжаление никой от тях не остави някаква следа след себе си и не достига качеството, нито емоционалното въздействие на “Like Crazy”.

shailene-woodley-20181021

Шейлийн Удли

Тук отново Доремус е събрал впечатляващ каст, на когото се надяваме да даде многопластови герои и грабваща история, каквато знаем, че има потенциал да създаде. Докато Шейлийн Удли (от  поредицата „Дивергенти”, която се сгромоляса впечатляващо) не ни е любимка, смятаме, че е актриса с потенциал и ще ни е интересно да я видим в такъв тип главна роля. Себастиан Стан смятаме за един от актьорите, които само започват в момента, а ще имаме възможността да ги наблюдаваме как стигат до абсолютния връх на професията си – оставете Зимния войник, гледайте го като затормозения син на Сигорни Уийвър в „Political Animals” или като мъжа на Тоня Хардинг в „I, Tonya” – Стан впечатлява и „краде сцената”, когато и да се появи на екран.

Джейми Дорнан

Джейми Дорнан

А за Джейми Дорнан, разбира се, е много лесно да се правят шегички, и го правим редовно, но държим да споменем, че той съвсем не е безличното безчувствено дърво, което повечето хора видяха в „50 нюанса сиво”. Той е просто изключителен като седуктивния сериен убиец в английския сериал „The Fall”, а и по-малките му филмови пректи, като „Anthropoid” също не са за подценяване. В момента например с нетърпение очакваме да го видим в „My Dinner With Hervé” как ще се справи на екран с природната стихия, която е Питър Динклидж.

Себастиан Стан

Себастиан Стан

Филмът на Дрейк Доремус в момента е с безумното работно заглавие „No, no, no, yes”, но сме почти убедени, че това ще се промени. За момента премиерна дата не е обявена, но според някои източници снимките започват в близката една седмица, а този тип индита обикновено не отнемат повече от година, така че предполагаме, че ще го видим на екран през 2019 г.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте