Първи трейлър и плакати на „Bodied“, продуциран от Еминем

 

bodied-20181011

Помните ли „8-ма миля“ с Еминем? А помните ли, че филма излезе през далечната 2002 година, превърна се в огромен хит и изстреля рапъра още по-нагоре в небесата на славата?

Оттогава насам Еминем ограничи актьорската си кариера до кратки появи в сериали и филми. Днес – 16 години по-късно – той решава да повтори успеха на филма с нов проект озаглавен „Bodied“, който дебютира на Филмовия фестивал в Торонто миналата година и получи наградата на публиката в секцията Midnight Madness. Също така спечели наградата на публиката и на Fantastic Fest и естествено не отне дълго време преди гигант като YouTube да плати за правата на филма и да го разпространи чрез стрийминг платформата си тази година.

Историята се съсредоточава над студента Адам Мъркин (Кейлъм Уърти), който пише за уличните рап битки, но проучването му го среща с Бен Джин (Джаки Стронг), което го кара да участва непрестанно в битките, водейки до опасна мания за конкурентност. Предлагаме ви да видите цензурираният трейлър, който дебютира по-рано тази седмица:

Bodied“ изглежда точно в стила на „8-ма миля“ откъм диалог и рап битки, но много по-лек откъм настроение. Набляга се на хумора, което ни допада – хубаво е филмът да се открои от „предшественика“ си с различен тон. Друг позитив, който можем да изтъкнем на този етап от видяното е, че няма да има цензура, което е предпоставка за доста вулгарности и груби нападки не само по време на битките, но и извън тях.

Интересно е, че този път Еминем няма да участва във филма, а вместо това ще я продуцира заедно със своя мениджър Пол Розенбърг и нашумелия Ади Шанкар. Режисьор е Джоузеф Кан, който е отговорен за множество видео клипове на известни рап, поп и R&B изпълнители.

В допълнение ви предлагаме няколко постера на филма.

bodied-poster-1-20181011 плакат

Премиерата на „Bodied“ е насрочена за 2 Ноември в САЩ и на 28 Ноември в YouTube Premium.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Milbo
  2018-10-13 at 01:37

  Here, here…

  Единстеното нещо днес,
  нарочно и без грам финес
  коетo ми хваща окото
  и ме дърпа за ухото…

  Индустрията не спира да се проба
  честно – от майчината ми утроба –
  тъпотии да продава в целофан
  не земат видят си фасона посран.

  Ей го идва Емката да помага да
  се спре Индустрията да се излага

  Браос Еммка – се така –
  наеби ги тия фалшименти в Гъза

  Приказки и войни между звездите
  уж
  ама т’ва не ти е Скарамуш…
  Тъпни безкрай
  Проект след проект
  Ша ме вкарат във афект….

  Браос Емка – се така –
  тряаа минеме в атака …

  Амин !

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-13 at 06:54

  “8-ма миля” е доста найс филм.

  Отговор

Коментирайте