Първи постер на „Dragged Across Concrete“ на С. Крейг Залър с Мел Гибсън и Винс Вон

от на 2018-10-17
 
с. крейг залър

С. Крейг Залър

С. Крейг Залър е всестранно развита личност – писател, сценарист, оператор, музикант, а отскоро и режисьор с два филма зад гърба си. Въпреки че имат една-две трески за дялане, „Bone Tomahawk“ с Кърт Ръсел и „Brawl In Cell Block 99“ с Винс Вон ни допаднаха адски много и ни бяха напълно достатъчни, за да превърнат Залър в наш любимец и един от кинотворците, чиито кариери следим доста отблизо. А следващата стъпка в режисьорското му (и сценарно) развитие е криминалната драмаDragged Across Concrete”, от която получаваме първи постер.

Филмът е с участието на Винс Вон (явно са се харесали със Зелър в „Brawl In Cell Block 99“ и с право, защото Вон прави чудна роля) и Мел Гибсън и проследява историята на възрастния полицай Брет Риджман (Гибсън) и лесно избухливия му партньор Антъни Лорасети (Вон), които се оказват отстранени от служба, когато видео на неконвенционалните им методи на работа попада в медиите. Без пари и други опции, двамата се обръщат към подземния свят, откъдето се надяват да вземат това, което им принадлежи. Но там, в сенките, откриват повече, отколкото им се иска…

Вижте първия постер, представен от Empire:

плакат

Постерът не е нещо наистина впечатляващо, но изглежда приятно и създава усещане за скрито насилие, което, познавайки С. Крейг Залър, във филма не само ще бъде на показ, но ще заема и централно място. В очакване сме това да бъде потвърдено от първия трейлър, който, надяваме се, ще дебютира скоро.

Още веднъж, режисьор и сценарист на „Dragged Across Concrete” е С. Крейг Залър, („Bone Tomahawk“, „Brawl In Cell Block 99“). В ролите, освен Мел Гибсън и Винс Вон, ще видим още Тори Китълс, Майкъл Джей Уайт, Дженифър Карпентър, Лори Холдън, Фред Маламед, Удо Кир, Томас Кречман, Дон Джонсън и др.

Филмът вече беше представен на няколко фестивала (повечето отзиви са положителни), а по кината се очаква през 2019.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Наум Велинов
  2018-10-17 at 12:01

  Brawl In Cell Block 99 беше брутален, с това мега насилие наситило филма, и Вон като човек все едно от желязо направен. хареса ми. a bone tomahawk ми е свален от години, но все не ми настроение да го изгледам.
  Очаквам качествен филм с добра игра от двамат главни. И наслие пак ще има, май.

  Отговор

  • X-Force
   2018-10-17 at 17:21

   „Brawl…“ наистина беше страхотен! Никога не съм мислел, че ще видя Вон в такава роля – изпълни ме отвсякъде. Bone Tomehawk не съм го гледал все още, но ще му хвърля едно око. А този нов филм ще се гледа задължително!


  • Малинко
   2018-10-18 at 14:08

   Пфффф,Bone Tomahawk е поне две класи на над този,не се чудете въобще


  • Dredd
   2018-10-23 at 02:57

   Tomahawk ме откърши, Brawl ме довърши ? Непростимо е как съм ги пропуснал! Добре, че ме подсетихте за тях ?


 • Касабов
  2018-10-17 at 13:42

  нямам търпение

  Отговор

 • 2018-10-18 at 11:58

  И аз нямам търпение. Времетраенето е интересно: 2 часа и 40 минути.
  А този кадър е <3: https://www.imdb.com/title/tt6491178/mediaviewer/rm1468037376

  Отговор

Коментирайте