понг джун хо
Понг Джун Хо

Започваме тази новина с едно признание, че някои от нас все още не са гледали „Okja“, което си е сериозен пропуск, предвид факта, че Понг Джун Хо („The Host”, „Mother“, „Snowpiercer“) е един от любимите ни режисьори, чиято кариера седим доста отблизо. Поставяме си за задача да поправим тази грешка, преди да излезе следващият проект на Джун Хо – „Parasite“, който бележи първия му филм на корейски език от чудесния „Mother“ (2009) насам (и „Snowpiercer“ и „Okja“ бяха на английски).

Противно на заглавието си (и по думите на самия режисьор), в „Parasite“ не става дума за истински паразити или някакви извънземни. Според официалната информация той представлява семейна драма за група от четири човека, като всеки от тях притежава уникални характеристики. Но какви точно са тези „характеристики“, на този етап нямаме никаква идея.

Това, което имаме обаче, са първи кадри от филма. Вижте.

parasite-img01-20181024 parasite-img02-20181024 parasite-img03-20181024 parasite-img04-20181024

На този етап няма какво да коментираме. Ужасно харесваме Понг Джун Хо и дори и когато не му се получават съвсем нещата, пак говорим за качествено кино, класи над конвейерните продукции, които ни заливат в кината. Ще очакваме „Parasite“ с повече от голям интерес и ще следим развитието на рекламната му кампания.

Режисьор на „Parasite“ е Понг Джун Хо („The Host”, „Mother“, „Snowpiercer“, „Okja“), а в ролите са Сонг Канг Хо (който е работил с Джун Хо по „The Host” и „Snowpiercer“), Чанг Хье Джин, Парк Со Дам, Че У Шик, И Сун Кюн, Чо Йо Джонг и др.

Премиерата се очаква през 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *