Последен трейлър на „Робин Худ: Началото” с Тарън Еджъртън и Джейми Фокс

от на 2018-10-04
 

От „ден първи“ не бяхме никак ентусиазирани за „Робин Худ: Началото“ („Robin Hood“), но всеки следващ промо материал на филма успяваше да засили негативното ни отношение все повече и повече и общо взето, само по задължение отбелязвахме развитието на рекламната му кампания. Последният трейлър, който отразихме обаче, ни дойде в повече и решихме да си вземем почивка. Почивка, която сега нарушаваме, за да отбележим финалния трейлър, като държим да отбележим, че не го правим защото най-накрая сме видели нещо, което да ни хареса, а, така да се каже, по задължение и за тези, които се кефят и очакват филма с нетърпение (знаем, че има такива).

Припомняме, че „Робин Худ: Началото“ разказва историята на Робин от Локсли (Тарън Еджъртън) – закоравял в боя кръстоносец, който заедно със своя командир-мавър (Джейми Фокс) разчита на дързостта си, за да поведат хората на бунт срещу корумпираните английски управници, олицетворени от шерифа на Нотингам (Бен Менделсон). Официалните обещания на авторите са, че ни очаква вълнуващото приключение, изпълнено със сериозни екшън-сцени на бойното поле, изумителна хореография на боевете и неподвластна на времето романтика.

Ето финалния трейлър, заедно с още един, който дебютира по време на „почивката“ ни.

Позволете ни да споделим едно вероятно непопулярно мнение, но намираме Тарън Еджъртън за един от най-слабите млади актьори, работещи в момента. В първия „Kingsmen” му се получават нещата, но във всичко останало, в което сме го гледали, е болезнено невдъхновен и еднакъв, до степен, че и Джай Кортни започва да изглежда раздвижен. Иначе нямаме какво да кажем повече от това, което вече сме казвали в предишните ни новини. Изглежда ни все едно някой е гледал „Крал Артур: Легенда за меча“ на Гай Ричи и е решил да използва същия стил и за Робин Худ. С усещане сме обаче, че ако като цяло „Робин Худ: Началото“ е на нивото на смятания за доста трагичен „Артур“, това ще е успех.

За финал вижте и два постера.

robin_hood_ver12_xlg плакат

Режисьор на „Робин Худ: Началото“ („Robin Hood”) е Ото Батърст („Peaky Blinders“, „Black Mirror“) по сценарий на Бен Чандлър и Дейвид Джеймс Кели. В ролите са Тарън Еджъртън (Робин Худ), Джейми Фокс (Малкия Джон), Бен Менделсон (шерифа от Нотингам), Джейми Дорнан (Уил Скарлет), Тим Минчин (Отец Тък) и Ив Хюсън (Мериън).

Българската премиера е на 30 ноември 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-10-04 at 13:03

  Мисля да го пропусна. На Ридли ми хареса версията иначе

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-10-04 at 13:33

  Fucking nightmare…

  Отговор

 • pavel717
  2018-10-04 at 15:30

  брях, колко стилно са се обличали преди
  10 века….и какви шивачи и коафьори само са
  имали!!!

  Отговор

 • Dredd
  2018-10-04 at 15:49

  Охоо twin-turbo карета, базуко-арбалет и стрели от волфрамов карбит, всичко това облечено с подкрепата на Ralph Lauren Nottingham колекция 2018 ? ?

  Отговор

 • X-Force
  2018-10-04 at 15:58

  Тоя филм ще е такава брадва, че ще разцепи асфалта мега мощно…

  Освен Kingsmen Еджъртън игра добре и в Eddie The Eagle – нищо уникално, но все пак не беше зле. Виж освен тия два филма всичко останало е ЛЕШник.

  Отговор

 • Gogoto
  2018-10-04 at 19:47

  Това ще крашне по-мощно и от Артур диарията на Гай Ричи…

  Отговор

 • radi
  2018-12-02 at 23:08

  Чува ли се нещо за този шедьовър

  Отговор

 • Р. Л.
  2018-12-09 at 21:43

  Тези тъпизми ги написахте, защото много разбирате от кино или просто от завист? Нужно ли е всичко да е протяжно и тъжно като вдовишка песен, за да ви се хареса. Крал Артур е страхотен… Свеж, динамичен и приятен. Невероятна музика и хумора на Ричи. Робин Качулката е забавен, с невероятна модна колекция и определено не е с претенции за Оскар… Приятно гледане

  Отговор

Коментирайте