Петминутен удължен трейлър на „Аквамен“ на Джеймс Уан с Джейсън Момоа

от на 2018-10-06
 
момоа като аквамен

What could be greater than a king?

Не сме обръщали внимание на „Аквамен“ („Aquaman“) от първия голям трейлър, който дебютира на Comic-Con, и причината е, че останахме доста разочаровани от него, при все не много високите ни очаквания и нищо дребно, като плакат или телевизионен спот не беше в състояние да ни провокира да му обърнем специално внимание. Сега обаче, Warner представят нов трейлър, който е цели 5 минути, дава доста по-добър поглед към филма и загатва за епиката, за която всички говореха и обещаваха и която липсваше в първата реклама. Просто няма как да го пропуснем.

Между другото, такива дълги промота не са нетипични, особено за комискова адаптация, но си мислим, че в случая той е резултат от не особено възторжените отзиви за първия трейлър и липсата на сериозен ентусиазъм за филма. Явно от студиото са решили по подобен начин да разкрият част от достойнствата му. А това, че ще изгледаме всичко най-интересно в рекламите (пак се сещаме за „Невероятният Спайдър-мен“), май на никого не му пука.

Ще ви спестим синопсиси и резюмета на историята. Трейлърът е достатъчно красноречив. Вижте.

Бонке, о, йе! Ако не говореха, щяхме да сме доста по-доволни. А хуморът буквално ни причинява болка. Със сигурност доста неща изглеждат нелепо, но не ни е срам да признаем, че на част от нас (Борн) екшън сцената по покривите и минаващите през стените главорези на Black Manta (между другото, той започна да ни допада, а в началото ни беше изключително нелеп) определено ни хареса. Също така, вече разбираме какво имат предвид всички, като казват, че „Аквамен“ ще е като „Междузвездни войни“ под водата, но ще трябва да се постараят повече, за да достигнат дори до нивото на prequel трилогията.

Не очакваме „Аквамен“ да е хубав филм, но вече сме любопитни да видим крайния резултат – дали ще е впечатляваща катастрофа или ще има някакви развлекателни качества. За финал ви предлагаме един международен трейлър, телевизионен спот и два плаката, които дебютираха в периода между двете ни новини.

плакат aquaman-poster-2-20181006

Режисьор на „Аквамен“ („Aquaman“) е Джеймс Уан („Заклинанието“, „Бързи и яростни 7“), а в главните роли ще видим Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Уилям Дефо, Темуера Морисън, Долф Лундгрен, Яя Абдул-Матийн II и Никол Кидман.

Българската премиера е 28 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Леда Г.
  2018-10-06 at 12:38

  Какво се случва в този филм, за бога?? Дано поне да е забавно, защото със сигурност ще е откачено.
  Сцената по покривите наистина изглежда много добре, дано не е цялата това от трейлъра.

  Отговор

 • Dredd
  2018-10-06 at 13:10

  Сега разбирам от къде идва наименованието златна рибка ?

  Отговор

 • radi
  2018-10-06 at 13:51

  Има подобрение

  Отговор

 • .
  2018-10-06 at 14:06

  Секс и порнография, ще се фапва на акулки :).

  Отговор

 • Ivcho
  2018-10-06 at 14:25

  Този път нещата ще се получат. Това ще е филма с който DC ще си поемат малко въздух.

  Отговор

 • Наум Преславски
  2018-10-07 at 00:53

  Костюмите и ефектите изглеждат толкова зле..

  Отговор

  • Kal-El
   2018-10-08 at 13:53

   Като cosplayer-и са. До тук бях с филмите по комикси. Имаше надежда с това, което започна ДС и Сони с Андрю Гарфилд, но сега всичко ще е детска екшън-комедийка като Марвъл. Pass.


 • Milbo
  2018-10-07 at 02:56

  Един въпрос – какво значи ‘Aquaman’ ?

  Отговор

 • radi
  2018-12-23 at 22:52

  70 млн. са прилично начало. По-скоро върви към успех

  Отговор

  • X-Force
   2018-12-24 at 09:43

   На всички им беше ясно, че ще е успех. Проблемът е, че ДС сгрешиха като го пуснаха по Коледа, където конкуренция му правят няколко други заглавия. Да го бяха пуснали Януари където нямаше да има никакви претенденти за бокс офиса или лятото (както подобава) щеше фа избие рибата (pun intended) и да направи над 100мил опенинг уикенд.


  • radi
   2018-12-24 at 12:45

   Възможно е, но сега има повече почивни дни


Коментирайте