Петминутен удължен трейлър на „Аквамен“ на Джеймс Уан с Джейсън Момоа

от на 2018-10-06
 
момоа като аквамен

What could be greater than a king?

Не сме обръщали внимание на „Аквамен“ („Aquaman“) от първия голям трейлър, който дебютира на Comic-Con, и причината е, че останахме доста разочаровани от него, при все не много високите ни очаквания и нищо дребно, като плакат или телевизионен спот не беше в състояние да ни провокира да му обърнем специално внимание. Сега обаче, Warner представят нов трейлър, който е цели 5 минути, дава доста по-добър поглед към филма и загатва за епиката, за която всички говореха и обещаваха и която липсваше в първата реклама. Просто няма как да го пропуснем.

Между другото, такива дълги промота не са нетипични, особено за комискова адаптация, но си мислим, че в случая той е резултат от не особено възторжените отзиви за първия трейлър и липсата на сериозен ентусиазъм за филма. Явно от студиото са решили по подобен начин да разкрият част от достойнствата му. А това, че ще изгледаме всичко най-интересно в рекламите (пак се сещаме за „Невероятният Спайдър-мен“), май на никого не му пука.

Ще ви спестим синопсиси и резюмета на историята. Трейлърът е достатъчно красноречив. Вижте.

Бонке, о, йе! Ако не говореха, щяхме да сме доста по-доволни. А хуморът буквално ни причинява болка. Със сигурност доста неща изглеждат нелепо, но не ни е срам да признаем, че на част от нас (Борн) екшън сцената по покривите и минаващите през стените главорези на Black Manta (между другото, той започна да ни допада, а в началото ни беше изключително нелеп) определено ни хареса. Също така, вече разбираме какво имат предвид всички, като казват, че „Аквамен“ ще е като „Междузвездни войни“ под водата, но ще трябва да се постараят повече, за да достигнат дори до нивото на prequel трилогията.

Не очакваме „Аквамен“ да е хубав филм, но вече сме любопитни да видим крайния резултат – дали ще е впечатляваща катастрофа или ще има някакви развлекателни качества. За финал ви предлагаме един международен трейлър, телевизионен спот и два плаката, които дебютираха в периода между двете ни новини.

плакат aquaman-poster-2-20181006

Режисьор на „Аквамен“ („Aquaman“) е Джеймс Уан („Заклинанието“, „Бързи и яростни 7“), а в главните роли ще видим Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Уилям Дефо, Темуера Морисън, Долф Лундгрен, Яя Абдул-Матийн II и Никол Кидман.

Българската премиера е 28 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Леда Г.
  2018-10-06 at 12:38

  Какво се случва в този филм, за бога?? Дано поне да е забавно, защото със сигурност ще е откачено.
  Сцената по покривите наистина изглежда много добре, дано не е цялата това от трейлъра.

  Отговор

 • Dredd
  2018-10-06 at 13:10

  Сега разбирам от къде идва наименованието златна рибка 😁

  Отговор

 • radi
  2018-10-06 at 13:51

  Има подобрение

  Отговор

 • .
  2018-10-06 at 14:06

  Секс и порнография, ще се фапва на акулки :).

  Отговор

 • Ivcho
  2018-10-06 at 14:25

  Този път нещата ще се получат. Това ще е филма с който DC ще си поемат малко въздух.

  Отговор

 • Наум Преславски
  2018-10-07 at 00:53

  Костюмите и ефектите изглеждат толкова зле..

  Отговор

  • Kal-El
   2018-10-08 at 13:53

   Като cosplayer-и са. До тук бях с филмите по комикси. Имаше надежда с това, което започна ДС и Сони с Андрю Гарфилд, но сега всичко ще е детска екшън-комедийка като Марвъл. Pass.


 • Milbo
  2018-10-07 at 02:56

  Един въпрос – какво значи ‘Aquaman’ ?

  Отговор

Коментирайте