Нов трейлър на „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят”

от на 2018-10-27
 

Почти настана време за новото гмуркане във фантасмагоричните небеса, населени с дракони – Dreamworks Animation се справят успешно с растежа на Хълцук и го запращат за пореден път към нови приключения и неизвестни територии. На всички деца и родители с отчетливи пристрастия към анимациите (каквито са и голяма част от операционния екип), компанията и разпространителите Universal Pictures предлагат следващ трейлър на „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят” („How to Train Your Dragon: The Hidden World”), последната пълнометражна част от предвидената трилогия. Всички стихии са впрегнати в действие, но ние си оставаме върли фенове на високите скорости между облаците и въздишаме безутешно при всеки пирует на чаровника Беззъб…

Фактът, че първите две части на поредицата бяха номинирани за анимационен Оскар, не е единственото доказателство за успех – още през 2012 година се появи телевизионен сериалDragons”, а паралелно с това последваха разклонения в комикси, видео игри и какво ли още не. Новото приключение на Беззъб и Хълцук ще ги отведе до нови злодеи и онзи прословут тайнствен свят, за който героите знаят от предания и легенди. Ще има и задължителните визуално впечатляващи гонитби, битки с огнедишащи сладурковци, но на нас най-ни допада начина за преминаване през пространствата на снежно-бялото гадже на Беззъб – хем в огнена вихрушка, хем ефирна и грациозна! Ето какво гласи официалният синопсис:

DreamWorks Animation представят една история за порастването, изпълнена с изненади, в която тестваш смелостта си, изправен пред непознати опасности… но всъщност нищо и никой не може да те „обучи” да приемеш нещата от живота такива, каквито са. Започналото невероятно приятелство между един млад викинг и страховит дракон „нощен бяс” се превърна в епично приключение, което свързва живота на единия със съдбата на другия. Предстои ви среща с най-удивителната част на една от най-обичаните анимационни поредици в историята на киното –Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят”.

Хълцук е вожд на викингите и заедно с Астрид са създали в Берк една удобна, но хаотична драконова утопия. Внезапно заедно с прекрасната женска драконка „светъл бяс” се появява и най-мрачната заплаха за селището. Беззъб и Хълцук са принудени да напуснат дома си и да се отправят в търсене на тайнствения свят, макар че за него са известни единствено легенди. Драконът и неговият ездач ще се бият отново заедно – до самия край на Земята – за да защитят всичко, което обичат и ценят безмерно…

Завиждаме на малчуганите, на които предстои тепърва да се срещат с чаровните, грозновати и крилати опърничави дракони.

how_to_train_your_dragon_the_hidden_world_ver3_xlg

Сценарист и режисьор на „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят” („How to Train Your Dragon: The Hidden World“) е Дийн Деблоа, по книгите на Кресида Коуел, а в оригинал ролите озвучават Джей Барушел, Америка Ферара, Кейт Бланшет, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън, Кристен Уиг, Джона Хил, Т. Дж. Милър, Кристофът Минц-Плас, Ф. Мъри Ейбрахам и други.

Премиерата у нас е на 1 февруари 2019, заедно с Великобритания, Ирландия, Румъния и Южна Африка, а в Щатите филмът ще се появи чааак на 22 февруари.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Mihail
  2019-02-11 at 15:10

  Коментара ми хареса много но моля ви който и да че това да направите още едно или две продължения на филма защото последната част беше много трагична защото според беззъб и халцук трябваше да заживеят мирно и спокойно а не да се разделят защото тяхната връзка по между им е уникална. Моля ви да направите още една или две продължения на филма. Надявам се този коментар да бъде прочетен и от самия режисьор на филма.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-02-11 at 16:18

  Мишо, ю мейд май дей ?

  Отговор

Коментирайте