Тийзър трейлър на „Зоната на здрача“ с Джордан Пийл

от на 2018-09-21
 

След доста години прекарани в „зоната на здрача“, проектът за възкресяването на емблематичната поредица на Род Сърлинг „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) най-накрая се реализира, благодарение на Джордан Пийл („Key & Peele“). Както и предполагахме, финансовият и културен успех на „Бягай!“ (който спокойно може да мине за удължен епизод от шоуто) и превръщането на Пийл (заслужено или не) в едно от най-горещите имена в индустрията, наистина се оказаха решаващи.

Първоначално знаехме, че Джордан Пийл ще бъде единствено продуцент с компанията си Monkeypaw, но сега научаваме, че той ще бъде и новият „пазител на портите“ и наш пътеводител през „Зоната“. Роля, която Пийл дълго време отричаше, че ще приеме, но ето че е склонил. Първият тийзър на „Зоната на здрача“ представя новата версия на иконичното начало на шоуто, в което гласът на Род Сърлинг постепенно е заменен от този на Пийл.

Знаем, че доста хора ще са недоволни от участието на Джордан Пийл в този проект и ще се изкажат за наглостта му да се сравнява с Род Сърлинг, но ние не сме от тях. По всичко изглежда, че Пийл ще подходи с уважение към паметта на Сърлинг и към корените, естеството и ролята на „Зоната на здрача“, а за нас това е достатъчно.

Всъщност ето какво споделя Пийл за всичко това:

Род Сърлинг беше безкомпромисен визионер, който не само хвърляше светлина върху социалните проблеми на своето време, но пророкува проблеми и на нашето. За мен е чест, като пазител на портите на „Зоната на здрача“, да продължа неговото наследството пред ново поколение публика… Осъзнаването за мен беше, че това е възможност да опитам да продължа мисията на Сърлинг. Ако подходим без его и с поклон към Сърлинг, това, надявам се, ще задоволи феновете на „Зоната на здрача“ и ще върне шоу, от каквото има нужда в момента. Защото това е шоу, което винаги ни е помагало да държим огледало пред обществото ни.

Ужасно сме щастливи, че една от най-любимите ни поредици се завръща и се надяваме на успех, който да раздвижи и другите очаквани с голям интерес възкресения – „Amazing Stories“ и „Разкази от криптата“. Честно казано, нямаме търпение.

Премиерата на „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) се очаква през 2019 по CBS All Access.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте