Тийзър трейлър и плакати на 3-ти сезон на „Daredevil”

от на 2018-09-21
 

Мат Мърдок се завръща, дами и господа съдебни заседатели, но този път няма да се съобразява с присъдата на многоуважаемото жури. Този пък, Мат Мърдок ще бъде просто Деърдевил.

Няма какво да се крием, ужасно много се развълнувахме от този трейлър, а разкритието, че третия сезон на „Daredevil” ще бъде пуснат от Netflix след няма и месец, на 19 октомври, просто ни разби от радост.

Последният път, в който видяхме Мат Мърдок, той беше затрупан под сриваща се сграда в края на „The Defenders”, но монахини го измъкнаха и явно са се погрижили за него поне физически, защото той се завръща да си раздава нинджа уменията на неподозиращи престъпници. Ментално обаче явно някъде по пътя Мат е направил рязък завой с католическата си вина и решава, че ще се идентифицира напълно като „Дявола на Хелс Кичън”. Не спира обаче да ходи да се изповядва и да плаши свещеника си със страховитите си заплахи, както видяхме от тийзъра, скрит в посткредитната сцена в края на втория сезон на „Iron Fist”.

От новия трейлър ясно си личи, че умирането (или каквото там му се случи, когато падна сградата) му е повлияло доста тежко и той вече не смята въобще да се занимава с адвокатстване. Завръща се към оригиналния си черен костюм и ще „довършва злото до край”. И докато всичките Marvel сериали на Netflix винаги са се различавали от киновселената с нивото си на графично насилие, от третия сезон вече очакваме един още по-отявлено брутален Мърдок, вероятно дори на нивото на Франк Касъл в “The Punisher”.

А дори не сме започнали да говорим за завръщането на Уилсън Фиск, така наречения Кингпин, който имаше огромна заслуга за това първия сезон на „Daredevil” да продължава да се реди в редиците на най-добрите продукти, които Marvel някога са изкарвали. Изключителният Винсент ДНофрио ще се завърне в ролята, с която обърна представите ни за това какъв може да бъде един злодей в Мarvel-вселената. От трейлъра освен това виждаме, че той ще облече и емблематичния от комиксите бял костюм. Цветовата палитра на бялото на Кингпин срещу черното на Деърдевил и кърваво червеното, обагрящо всички промо плакати, ни блазнят адски много. Можете да видите плакатите, предвещаващи мрак, кръв и страх, по-надолу.

Netflix сериалите на Marvel в момента отново са поели многообещаващо нагоре. След няколко препъвания като първия „Iron Fist” и “The Defenders”, имахме просто невероятния “Punisher”, разтърстващия втори сезон на „Luke Cage” и доста подобрения втори “Iron Fist”. В тази поредица ще влезе и третия сезон на “Daredevil” и се надяваме само да продължи тенденцията нагоре.

Чарли Кокс, разбира се, се завръща в титулярната роля. Кокс не е имал секунда, в която не е бил перфектен като слепия нинджа-адвокат. Дебора Ан Уол в ролята на Карън Пейдж и Елден Хенсън в ролята на Фоги Нелсън също се завръщат, а към каста се присъединяват и две нови попълнения – Джей Али и Уилсън Бетъл. За техните герои за сега информация нямаме.

Наваксвайте кой до където е изостанал и затягайте коланите, защото на 19 октомври, Дявол да ви  е на помощ.

плакат daredevil-poster-2-20180921

коментари
 
Отговорете »

 
 • X-Force
  2018-09-21 at 15:59

  19 Октомври ще е добър ден – новия сезон на Деърдевил + премиерата на Хелоуин! Нямам търпение! Пропуснахте да споменете в статията, че този сезон ще е силно инспириран от паметната история Born Again, в която Кингпин научава самоличността на Мърдок и буквално разрушава живота му из основи. Отделно потвърдиха, че ще видим и Bullseye, което също ще е интересно. Въобще от всички Марвел-сериали на Нетфликс този кърти по всички параграфи! BRING IT!!!

  Отговор

 • Milbo
  2018-09-21 at 18:32

  Тази кръв е изкуствена …

  Отговор

 • stealth
  2018-09-21 at 18:43

  Вторият сезон беше доста никакъв и ако не се случи някакво чудо, с кеф ще пропусна продълженията.

  Отговор

 • Totenkopf
  2018-09-22 at 00:16

  Отлични новини, аз като фен на сериалите с „Netflix“ нямам търпение направо. Все по добри неща правят.

  Отговор

 • Stf_
  2018-09-22 at 13:25

  Дано заебът простотията с всеки живот е ценен бла бла и нашият почне да трепе наред, както си е редно.

  Отговор

Коментирайте