Раздвижване по продължението на „Призови ме с твоето име“

от на 2018-09-20
 
Тимъти Шаламе, Арми Хамър и Лука Гуаданино

Тимъти Шаламе, Арми Хамър и Лука Гуаданино

Преди време писахме относно вероятността да видим „Призови ме с твоето име“ 2.0. Сега пишем, за да потвърдим, че стъпка по стъпка проектът сякаш напредва. През изминалите няколко дни Арми Хамър заяви, че продължението „ще се случи, защото има хора, които вече работят върху него“. В интервю по време на Международния филмов фестивал в Торонто актьорът не разкри подробности, а предпазливо спомена: „знам много, но не мога да кажа нищо“.

Режисьорът Лука Гуаданино отдавна изрази интереса си за продължение. Идеята му е действието да се развива в ранните години на 90-те (около 5-6 години по-късно от първата част) и да засяга ранните години на СПИН епидемията. В разговор през март с USA Today той заяви, че развива идеята заедно с автора на книгата Андре Асиман. Освен това потвърди, че Тимъти Шаламе и Арми Хамър отново ще участват в предишните си роли. Идеалното време за премиера според него би било през 2020, когато Шаламе ще бъде на 25, както е и неговият герой в историята.

Известна е и идеята за първа сцена, макар и не категорично сигурно. Гуаданино планува Елио да бъде киноман и би желал първата сцена да бъде в киносалон, където Елио ще гледа филма на Пол Вечиали „Once More”, разказващ за мъж, който напуска жена си и дъщеря си заради друг мъж. Също така би могло да се окаже, че Елио не е хомосексуален и да се впусне в дълбока връзка с Марция.

Освен това в думите на режисьора е загатнато, че е възможно не само да има продължение, а направо цяла поредица, като в следващите части да изследват каква е позицията на младия мъж в света, какво иска и какво е останало няколко години след изживян период, наситен емоционално, който всъщност го е направил това, което е. Миналата година изрази намерение, че иска да заснеме 5 филма, осъзнавайки големия потенциал за развитие на героите.

Както се вижда цялата продукция още е в много ранен етап за каквито и да е било прогнози. Ще следим информацията, а междувременно ще очакваме „Suspiria” под режисурата на Гуаданино, „Beautiful Boy” с участието на Тимъти Шаламе и „Sorry to Bother You” с Арми Хамър .

коментари
 
Отговорете »

 
 • Salvador DiCaprio
  2018-09-20 at 14:31

  БАХТИ КВО СЕ СЛУЧВА С КИНОТО БЕ ХОРА????? Поредица от 6 филма за живота на някакви гейове???? Бе тоя свят се побърка бе да му се не види- феми-помии, безмозъчни, „поликоректни“ филми за негри водени за „шедьоври“(get out, black panther, moonlight, etc.), а вече и поредици за педали….. По-зле може ли да стане? Тотално ми се повръща вече честно.

  Отговор

  • Jerome
   2018-09-20 at 15:32

   Не знам дали има нужда от 6 филма, ама първият филм беше хубавичък. Доста дори.


  • Dredd
   2018-09-20 at 15:59

   Нямам нищо против тези филми, стига да са извън номинациите.
   Само се моля Suspiria, Mandy, Apostle, Mid90s и Glass да са добри щото почвам и аз да се нервирам 😀


  • Jerome
   2018-09-20 at 20:28

   Всички освен Glass, бих казал че ща са гарантирано стабилни. Шаямалана стискам палци да не осере нещата, тоя филм има възможност да е вълшебен. Също Roma, The Favourite и Ballad of Buster Scruggs изглеждат повече от добре.


  • Milbo
   2018-09-21 at 19:21

   Salvador – объркващ е света, да го таковам, хора различни от теб – и даже им се чува гласът, е…т си се, и развиват теории по сякви теми, дет не си ги одобрил – …’бахти.


  • Milbo
   2018-09-21 at 19:26

   Дредд, твоето условно приемане на ‘тези’ филми ми връща надеждата …Може все пак донякъде тези да си правят филми – но с мярка така – и да не ги бутат насам натам много …


  • 2020-01-14 at 23:14

   Salvador – Хората са различни и ти не можеш да им казваш какви да са. Не си ти човека който да решава това. Всъщност няма такъв човек. Вие… така де, ония всички злобари дето си нямат хоби и за това седят и хейтят сте по-сбъркани от колкото всеки труг чернокож или хомосексуален. Не ви харесват, защото са различни или по-точно, защото не са като вас. Е и по-добре. Светът е различен, еднаквото е скучно. Ако тези хора които хейтиш в коментара си са сбъркани, ненормални или някаква грешка, то тогава нямаше да съществуват. Всичко е създадено с причина и повярвай ми ти не се създаден за да нараняваш хората, така че просто спри! Всеки е свободен да бъде, да прави и да харесва каквото и когото си иска. Точка!


 • UZUMAKI
  2018-09-20 at 16:00

  „Призови ме с твоето име“ e шедьовър.

  Отговор

  • Salvador DiCaprio
   2018-09-20 at 16:26

   Въобще не съм на същото мнение, въпреки че признавам че филма си има и някои плюсове. Филмът и като история, и като развитие на геройте направо бледнее пред шедьоври на подобна тематика като Brokeback mountine, Boys dont cry, че даже и Monster с Чарлийз Терон.


  • UZUMAKI
   2018-09-20 at 17:18

   От изброените само „Броукбек“ харесвам повече от „Призови ме“, но „Чудвище“ и „Бойс“ също са доста найс филми. Виж, към „Муунлайт“ имам непоносимост – не защото е лош, а защото е адски (либерално) надценен.


  • Mitakasan
   2018-09-22 at 13:50

   +1 за мнението на Благой! Moonlight sucks big time!


Коментирайте