Бенисио дел Торо и Оливър Стоун в действие
Бенисио дел Торо и Оливър Стоун в действие

Откриваме новина за нов проект на Бенисио дел Торо – и потриваме доволно ръце. Непосредствено до неговото име стои и това на режисьора Оливър Стоун – факт, който леко охлажда ентусиазма ни. Уважаваме Стоун за всичко, което е направил през годините, просто нещата, с които се занимава в последните две десетилетия, нямат страхотния заряд и влияние на филмите му от 80-те. Новият му проект „White Lies“, който е в етап „пред-продукция“, се очаква да е „интимна“ драма, ситуирана в Ню Йорк. Според Deadline Стоун е автор и на сценария, като действието ще се развива в продължение на три поколения, а сюжетът е следният:

Джак, дете на разведени родители, който от своя страна повтаря грешките им в собствения си брак и създава комплекси на собствения си син. Главният герой усеща, че е попаднал в клопка – и се опитва да намери освобождение чрез безразборни сексуални връзки, но резултатът е, че започва да се чувства все по-изгубен. Когато среща жена, чиито живот е пълна противоположност на неговия собствен, той най-накрая започва да разбира какво означава „да преоткриеш себе си“.

Разказан по този начин, сюжетът на „White Lies“ не ни звучи като нещо, което никога не сме гледали на кино, но и сякаш крие в себе си обещание за нещо провокативно – може би защото много харесваме и уважаваме Бенисио дел Торо (вероятно той ще бъде в ролята на главния герой Джак) и си представяме колко шантав, пълнокръвен и необуздан образ ще сътвори. Двамата със Стоун са работили по „Savages“ преди време и (вероятно) достатъчно добре се познават. Скоро се надяваме да проследим затворническото превъплъщение на Дел Торо при Бен Стилър в „Escape at Dannemora“, а част от екипа ни все още се опитва да отдели време за „The Putin Interviews“ на Оливър Стоун – и не успява…

Кастингът на „White Lies“ продължава, ще следим за ъпдейти и вероятно може да очакваме филма по някое време към края на 2019 или началото на 2020 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *