Не ни се иска да пропускаме още едно анимационно приключение и макар да забавихме за известно (доста) време представянето на „Wonder Park”, първият поглед към неговия тийзър трейлър е на линия. Би било добре да имате наум този филм, ако/когато малчуганите около вас се размечтаят прекалено много за увеселителни паркове и екстремни въртележки – струва ни се, че в историята, написана от Джош Апълбаум и Андре Немец, ще има доста забавни „забежки” към различни атракциони и експериментиране с усещането за свобода. След като си попаднал на място, сякаш създадено специално за теб, трябва да уважиш този жест – и да видиш всяко негово кътче, не е ли така?! Ето как изглежда този нов и доста шарен купон, дело на Paramount Pictures:

Младите изследователи на забавления надали са чували евъргрийн-мелодията „What a Wonderful World”, записана за първи път от легендарния Луис Армстронг и издадена като сингъл през 1967 година. Предложената като музикален фон на трейлъра модернизирана адаптация не е най-съвършения избор, но ако хората-творци са търсили буквално отразяване на усещането на главните герои – сигурно са го постигнали. Казваме „творци”, защото – колкото и странно да изглежда – бъдещият филм си няма (дори и делегирани!) изписани режисьор/и и няма кого конкретно да обвиним за неподходящи решения. А иначе нещата си изглеждат добре – едно малко момиченце (то дали се казва Алиса? мне, всъщност е Джун) окрива отдавна нефункциониращ увеселителен парк, наречен „Wonderland”, който внезапно оживява и се населва с безброй посетители, както и с известно количество животни, които говорят. Очевидно е, че таргет-аудиторията на филма са най-малките киномани и сме сигурни, че на тях ще им хареса. Ето и малко снимки – на първата официална картинка фигурират героите Стив, Грета, Джун, Купър, Гъс, Пийнът, (на задния ред) и Бумър.

wonder park

wonder-park-images-2 wonder-park-images-1 wonder-park-images-6 wonder-park-images-5 wonder-park-images-4 wonder-park-images-3

Екипът актьори, които са се ентусиазирали да разкажат това приключение, вкючва Бриана Денски, Дженифър Гарнър, Мила Кунис, Матю Бродерик, Кен Хъдсън Кембъл, Кенан Томпсън, Джон Оливър, Кен Джонг, Кат Суци и Норбърт Лео Бътс.

Премиерата на „Wonder Park” се очаква през пролетта догодина, като родителите у нас могат да разчитат да заведат малчуганите си на кино на 19 април 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Надявам се че режисьорът – визионер Кирил Гешев да направи филмът много добре. Синът ми няма търпение да го гледа .