Уди Харелсън и Деми Мур - Неприлично предложение” (1993)
Уди Харелсън и Деми Мур – Неприлично предложение” (1993)

При все че преди години Paramount са имали сериозна амбиция и дори са вложили средства в първоначален проект за римейк на „Неприлично предложение” на Ейдриън Лайн, нещата не са се развили в благоприятна посока. Преди няколко дни обаче Collider съобщи, че Paramount Players са отправили предложение към сценариста на „Момичето от влакаЕрин Кресида Уилсън и тя ще работи върху така желаната нова версия на „любовния триъгълник” от 1993 г.

За всички, които не са наясно – превърналия се в класика, но иначе доста бозав и захаросан филм на Лайн, разказва за едно младо семейство (Уди Харелсън и Деми Мур), които са изкушени от самотен милиардер (Робърт Редфорд) и предложението му той да прекара една нощ със съпругата срещу „възнаграждение” от един милион долара. Колегите в мрежата услужливо напомнят, че филмът е спечелил 266 милиона долара при пускането си на екран и същевременно си завоюва седем номинации за „Златни малинки”, включително за най-лош филм, като печели три от тях (не сме проверявали дали цифрите са абсолютно точни, защото няма кой знае какъв смисъл – подтекстът е ясен).

На този етап никой не може да каже в каква посока ще се развие проектът за римейк – могат да се измислят всякакви вариации, включително смяна на пола на милиардера или отправяне на гей-предложение към straight-съпрузи (не бива да се забравя и фактът, че в романа на Джак Енгелхард, по който е правена адаптацията на оригиналния филм, предложението се отправя от арабски милиардер, а съпругът всъщност е евреин…) Ще трябва сигурно и да се ъпдейтне размера на предлаганата сума, съобразена с инфлационните процеси на съвремието ни…

Тъй като все още нищо не е конкретизирано и няма дори намек за кастинг, камо ли за режисьор, за момента оставяме идеята за ново „Неприлично предложение” в сферата на проектите, които предстоят да бъдат потвърдени.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Песента ,,All The Right Places“ на Lisa Stansfield към филма ми е просто любима.бозав филм, ама класика и СПОЙЛЕР да кучката гушва милиона,пък тъпакът и прощава:) хубав си е филма

  2. Ще е забавен култ да се придържат към етническите храктеристики на героите в романа, ама (особено днес) едва ли би станало. По-скоро ще са джендъри всички персонажи, отколкото да рискуват да засегнат някой евреин или ислямист.

    1. Естествено, нали филма требва да е политкоректен….
      И естествено ще трябва да се спомене и злия демон Путин някакси….

  3. Джендър от типа на Джефри Стар изкушава с 1 милиард в криптовалута мъжката част от стрейт двойка. Всичко е подробно отразено в социалните мрежи… Накрая отново всички са щастливи, освен трите пудела ба криптомилиардера…

  4. Infinity Джендър, събират пари за да станат педали!!! Не били чели Истанбулската конвенция, но пък чакали да излезе филма!

  5. Писва ми от тази хомофобия.Защо са виновни гейовете хетеро задръстеняци такива , че ви е малък и сте яко прости и затова жените не ви обръщат грам внимание.филмът и е точно затова-хетеро задръстенякът няма пари да поддържа съпругата си и тя логично избира кинтите. хепиендът е добавен за да си мислят хетеро сбърканяците, че ей тъй от чиста обич жена им ще им пере 100 години усранците.не познавам обаче жена,която би избрала бедняка -мухльо( освен ако не е някоя от село, дето да е гражданка е най-голямото постижение в живота) пред чичко-паричко с билет за Дубай и Милано.

    1. При вас хомитата всичко е любов значи? Комерсът е на десето място? 🙂

  6. Доста се забавиха. Вече трябваше да има 2 продължения, предистория и 2-3 разклонения.