Ади Шанкар официално разкри, че към втория сезон на считаната за една от най-добрите аниме адаптации по видео игра „Castlevania“ ще се присъедини познатият на феновете от „Castlevania: Curse of Darkness“ Хектор. Персонажът в продуцирания от Netflix сериал беше анонсиран с кратко инфо в официалната страница на Шанкар, съпроводено с впечатляващ арт.

Dear Hector,
I’d like to formally welcome you, a devil forgemaster, to our family this season. May you survive this game of fangs.
Best,
Adi

Katie Silva

Концептуална рисунка на Katie Silva

Няколко дни преди новината за Хектор, на провеждащото се в Манила изложение Asia Pop Con беше споделен и първият пълен трейлър на втори сезон на „Castlevania“, който успя да въодушеви феновете и да ги накара да тръпнат в очакване до премиерата през октомври тази година. Във видеото може да видим кратка ретроспекция на събитията до този момент, както и завръщането на основни персонажи като Алукард, Тревър, Дракула и съвсем малка част от това, което ни очаква в новите 8 епизода.

Определено нямаме търпение да видим как ще продължи историята в новия сезон на „Castlevania“. В едно обаче сме сигурни – съдейки по краткото видео, изглежда, че насилието и екшънът са на още по-високо ниво.

Както вече знаем, пълният втори сезон на „Castlevania“ се очаква да бъде наличен в Netflix на 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *