Хю Лори ще бъде капитан на космически кораб в нова поредица на НВО

от на 2018-08-23
 

При все че словосъчетанието „космическа комедия” ни звучи като кощунствено, решихме да обърнем внимание на тази информация само заради споменаването на един сериозен наш любимец – Хю Лори. HBO са поръчали комедийна поредица на създателя на „VeepАрмандо Янучи, който вече работи по пилотния епизод, и дори има харесано заглавие – „Avenue 5.

Според The Hollywood Reporter въпросният Avenue 5 ще е кораб, Хю Лори ще влезе в ролята на Райън Кларк, описан като „чаровен и контролиращ всичко американски капитан”, като действието в поредицата ще се развива в бъдещето, най-вече в космоса. НВО ще очакват готов пилотен епизод, а също така и няколко допълнителни сценария – и чак след това ще вземат окончателно решение за живота на сериала.

Лори има сериозен опит в последните няколко години с поредици за различни медии – разкошният „The Night Manager” за АМС, „Chance” за Hulu, на който все още не сме имали възможност да обърнем внимание, очакваме и какво ще се получи от тв-версията на „Параграф 22”, подготвяна от Джордж Клуни. Вярваме, че ще има причини за адмирации (най-малкото към неговото участие) и в бъдещия „Avenue 5”, макар за момента да запазваме скептицизма си.

Avenue 5” трябва да започне снимки в Лондон по-късно през годината, а НВО ще вземе решението си дали да й даде „зелена светлина” след пилотния епизод. Ще се поинтересуваме относно решението – и ще съобщим…

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2018-08-23 at 11:43

  Chance е добър сериал, но там шоуто го краде дебеланкото.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-08-23 at 19:30

  Иска ми се да видя Лори в нещо наистина качествено на големия екран.

  Отговор

 • Tonya
  2018-08-23 at 20:02

  Аз пък искам да го видя като Ваймс, в сериал за Стражата :)

  Отговор

  • stealth
   2018-08-25 at 21:58

   Ау, туй ще е яко! :)

   Но и „космическата комедия“ ще гледам. Военно-политическа може би?


Коментирайте