tell me a story

Още една телевизионна поредица, този път под формата на психологически трилър, се подготвя с цел привличане на зрителското внимание – продуцират я CBS All Access, а изпълнителен продуцент на сериала е Кевин Уилямсън („Писък”, „Факултетът” ). Заглавието „Tell Me a Story” обещава безкрайни вариации, в които може да се насочи повествованието (фокусът може да се окаже последователно върху множество отделни истории на различните персонажи), а за момента е известно, че първият сезон ще съдържа 10 епизода, пускани един път седмично в четвъртък за абонатите на CBS All Access.

Обещанието от страна на създателите на „Tell Me a Story” е, че са взели мотиви от всички възможни приказки, обичани от хората в цял свят, и са ги префасонирали така, че да паснат на мрачния и заплетен психологически трилър, замислен като обща амалгама. Действието се развива в днешно време, в Ню Йорк, а сюжетите, използвани в първи сезон, са от „Трите прасенца”, „Червената шапчица” и „Хензел и Гретел”, превърнати в драматична плетеница от любов, загуба, алчност, отмъщение и убийство. Вижте първия трейлър.

https://www.youtube.com/watch?v=KtCYwUJ6E-I

Изглежда достатъчно мрачно, доста интензивно и изпълнено с драматични обрати – все предпоставки за успешно задържане на вниманието на публиката. Тази заигравка с приказни сюжетни линии звучи любопитно, пък и е мислено със сериозна перспектива – в света има толкова много приказки, че авторите са се „подсигурили” поне за няколко сезона напред (в случай, че не решат да ползват по една на серия – тогава ще им „свършат” по-бързо).

В актьорския екип на „Tell Me a Story” са Джеймс Уолк, Били Магнусен, Дания Рамирез, Даниел Кембъл, Дориан Мисик, Майкъл Реймонд-Джеймс, Дави Сантос, Сам Йегер, Забрина Гевара, Пол Уесли и Ким Катрал. Сред изпълнителните продуценти, освен Уилямсън, са още Арън Каплан (Kapital Entertainment), Дана Онър и Лиз Фредландер, която също и режисира първите два епизода на поредицата.

Премиерата е на 31 октомври 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *