Спрягат Терънс Нанс за режисьор на „Космически забивки 2“ с Леброн Джеймс

 

космически забивки - майкъл джордан и бил мъри

Everybody get up it’s time to slam now.

Продължението на летния хит от 1996 г. „Космически забивки“ се подготвя от години без реални резултати. През 2016 г. се работеше по филма и Джъстин Лин бе застанал начело, но въпреки вложените усилия, „Космически забивки 2“ („Space Jam 2“) така и не излезе от подготвителната си фаза. Наскоро имаше слух, че Леброн Джеймс не само ще влезе в главната роля, но и ще продуцира проекта, прескачайки обвързване със студийната система. Леброн дори обеща да публикува изненадващ тийзър трейлър. Това обаче не се случи.

Сега научаваме, че Терънс Нанс е в „напреднали преговори“ с Warner Bros. за режисьорското кресло в бъдещия „Космически забивки 2“. При евентуален консенсус Нaнс ще започне бележки върху готов сценарий, дело на Андрю Додж („Bad Words“). Дори Нaнс да подпише сделката с Warner Bros., продукцията на филма няма да започне веднага. Леброн съвсем скоро започва новия сезон в NBA и той ще „прелита над паркета“ поне до април 2019 г., а още по-вероятно и до края на юни, имайки предвид големите шансове на LA Lakers за класиране във фазата на плейофите.

режисьорът терънс нанс

Режисьорът Терънс Нанс

Терънс Нaнс написва и режисира дебютния си „An Oversimplification of Her Beauty“ през 2012 г. Причудливият филм е приет топло на Сънданс, където следват отлични оценки от публика и критика. В края на миналата седмица Нaнс имаше премиера по HBO на своя „Random Acts of Flyness“, който изглежда доста добре. В новия сериал Нaнс е чернокож гражданин на САЩ, подложен на редица трудности, като свежата остроумна сатира отличава сериала от всичко останало, излизало напоследък.

Терънс Нaнс е очевидно интелигентен и социално ерудиран млад режисьор с оригинална визия, широк замах и афинитет към по-независимите продукции. Предизвикателството да снима част от такъв мащабен и скъп франчайз би било нещо ново за него, затова е изключително любопитно накъде ще поемат Леброн и Warner Bros.

HBO любезно са предоставили първата серия на „Random Acts of Flyness“:

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте