Първи официален поглед към „Терминатор 6” на Тим Милър

 

терминатор

Поредицата „Терминатор” ни е разочаровала неведнъж в миналото, но през последните месеци започнахме плахо да мечтаем за нещо специално, след като Тим Милър („Дедпул”) стартира продукцията на новото продължение. Линда Хамилтън потвърди участие като Сара Конър, Арнолд Шварценегер „is back”, а Джеймс Камерън изненадващо пое отговорната позиция на изпълнителен продуцент.

В допълнение се появи информацията, че франчайзът прави рязък завой след краха на последните три филма и се връща там, където бе през 1991 г. Ситуацията е толкова сериозна, че са забранили дори на Шварценегер да назовава новия проект – „Терминатор 6”.

Все още неясният сюжет се завързва около нападението над младата мексиканка Дани Рамос (Наталия Рейес) от усъвършенстван киборг (Габриел Луна). На помощ обаче се притича войник от съпротивата и докато си представяме точно колко феерична ще бъде Макензи Дейвис („Блейд Рънър 2049“, „Black Mirror“), млатейки робота, Paramount Pictures ни зарадваха с първа снимка, част от рекламните материали към продукцията.

наталия рейес, макензи дейвис и линда хамилтън

Наталия Рейес, Макензи Дейвис и Линда Хамилтън

Дамското трио изглежда превъзходно и подкрепя подозренията, че творческият екип ще спази обещанието си за достойно възраждане на франчайза. Важно е да се отбележи, че на фотографията липсват мъже. В първите два филма Сара Конър беше единствения „мост” към емпатията на публиката сред океана от безчувственост. Нейните емоции и вълнения дадоха сърце и душа на съпротивата. И тук можем само да поздравим Тим Милър, сценаристите и PR екипа на филма, които са осъзнали значимостта на женското начало в поредицата.

Преди около седмица в интернет пространството бе публикуван аматьорски запис от Комаром, Унгария, който евентуално ни прави свидетели на бягство с хеликоптер. Според фенска теория Сара Конър е поела управлението, а компания ѝ прави героинята на Макензи Дейвис.

Режисурата на „Терминатор 6“ е поверена на Том Милър („Дедпуул”), а Джош Фрийдман („Война на световете”, „Хрониките на Сара Конър“), Дейвид Гойър („Батман: В началото”, „Черният рицар”), Били Рей („Игрите на глада“, „Капитан Филипс“) и Джъстин Роудс са автори на сценария, по идея на Дейвид Елисън и Тим Милър. В главните роли ще видим Макензи Дейвис, Арнолд Шварценегер, Линда Хамилтън, Диего Бонета, Габриел Луна и Наталия Рейес.

Филмът ще излезе по кината на 22 ноември 2019 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Dredd
  2018-08-02 at 12:57

  Mr. Cameron, I don’t feel so good

  Отговор

 • Иван
  2018-08-02 at 14:38

  Снимката с трите убавици е мечтата на всяка уважаваща себе си, но не и външния си вид лесбийка.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-08-02 at 15:25

  Ебати феми-помията.

  Отговор

  • X-Force
   2018-08-02 at 16:25

   А ако бяха трима мускулести мъже с автомати щеше да си по-доволен и нямаше да имаш коментар, така ли??? Не, че мен ме надъхва тоя фотос, но още не си видял филма и вече почна с политически/сексуални нападки – много хейт у теб, бе, човек! Баси! Дишай малко!


  • UZUMAKI
   2018-08-02 at 20:24

   Яж лайна бе, снежинка без стандарти.


  • X-Force
   2018-08-02 at 21:09

   Господин „Стандарт“ – човекът, който плюе по филми с изцяло черен каст и казва, че бил политкоректен заради това. Господин „Стандарт“ – човекът, който плюе по филми, които видиш ли си позволяват да сложат няколко жени в главната роля за разнообразие от всички филми в поредицата. Господин „Стандарт“, който иска да гледа само БЕЛИ МЪЖЕ в големи блокбъстъри… Да продължавам ли? 😀 😀 Айде няма нужда…

   P.S. Защо мислиш, че съм „снежинка“, бе Муце? Ами ако съм някой ром или афро-американец? Или пък азиатец? Тогава какво – ще ме баннеш от влизане в сайта понеже е само за бели хора ли? Не знаех, че Операционната търпи расисти в екипа – продължавате да трупате точки 😀


  • UZUMAKI
   2018-08-02 at 21:20

   Аз мислех, че си средно тъп, а ти се оказа великан със синдром на Даун.


  • alejuve
   2018-08-03 at 10:33

   X force , заеби го тоя драскач. Мен също ме изкара със синдрома на Даун, понеже харесах Ч. Пантера.


  • X-Force
   2018-08-03 at 15:51

   Не ме карай да почвам с Пантерата, че там е страшно… Наш’то момче му е дал 6/10, въпреки че изсипа кофи с обиди и лайна по филма. 6/10 е средна оценка, която въобще не е лоша, но за Узито явно 6 = 2. 😀


  • UZUMAKI
   2018-08-03 at 21:21

   Не само сте безславни капути, но сте и славни хроникьори 😀


  • alejuve
   2018-08-04 at 13:05

   UZUMAKI, ей така между другото да те питам.. кога ще се подложиш на пластична операция. Труден си за гледане, мен.


  • UZUMAKI
   2018-08-04 at 13:10

   Как бе, майка ти много ме харесва. От всеки ъгъл и поза. Сигурно просто е мила жена. ?


 • Milbo
  2018-08-02 at 21:11

  私はこれが本当にばかな愚かな映画になると思う

  Отговор

 • Gogoto
  2018-08-02 at 23:13

  Бидейки тъп, но упорит до ниво олигофрения оптимист на тема “ всеки следващ нов Терминатор “ няма как да не съм доволен.

  Отговор

 • Иван
  2018-08-03 at 01:22

  „но още не си видял филма и вече почна с политически/сексуални нападки – много хейт у теб, бе, човек! Баси! Дишай малко“

  Какво е АмПутация?
  – Орален секс между лесбийки.

  Отговор

 • Kal-El
  2018-08-03 at 13:12

  Еха, типичната „вижте ме, аз съм мъжкарана, защото съм с къса коса и нося мръсен потник!“. Нямам никакви очаквания за филма. Дано все пак се окаже добър. Линда Хамилтън го заслужава.

  Отговор

Коментирайте