Дкосмос възможни светове

Постарахме се да отразим всичко по-интересно от изминалия в края на юли Comic-Con, но се оказа, че сме пропуснали нещо много важно, поне за нас. Трейлърът на „Космос: Възможни светове“ („Cosmos: Possible Worlds“) – втория сезон на новата версия на любимото ни научно предаване на легендарния Карл Сейгън „Космос“. Сега поправяме грешката си благодарение на официалното прессъобщение на FOX и National Geographic, които ще излъчват новите епизоди у нас в началото на следващата година.

Вероятно помните, че през 2014 г. съпругата на Сейгън Ан Друян и Сет Макфарлън създадоха нова версия на „Космос“ – „Космос: Пътешествие в пространството“ с водещ астрофизика Нийл Деграс Тайсън, която стана най-популярната поредица на National Geographic Channel с над 135 млн. гледания в цял свят и сега тя се завръща, за да ни заведе на ново забележително научно пътешествие през времето и пространството. Друян отново е сценарист заедно с Бранън Брага и изпълнителен продуцент наравно с Макфарлън и Джейсън Кларк. Завръщане прави и Нийл Деграс Тайсън като нашия гид в това вълнуващо приключение.

Вижте първия трейлър, а веднага след него ще откриете и официалния синопсис.

https://youtu.be/mXako3rIAr8

В безбрежието на пространството и необятността на времето броят на световете за изследване и историите за разказване на практика е безкраен. Първите два сезона от телевизионната поредица „Космос“ пренесоха публиката от целия свят до най-далечните предели и дълбоко скрити кътчета на Вселената. По време на тези пътувания поредицата представи драматизирано живота на много забравени изследователи, допринесли за сегашните ни познания за това, кои сме ние, а също и кога и къде се намираме във Вселената. „Космос: Възможни светове“ ще се впусне в неизследвани досега територии.

Огромни фенове сме на науката, на Карл Сейгън и на поредицата „Космос“ и със сигурност ще сме пред телевизора през март 2019 г., за да станем свидетели на „Космос: Възможни светове“. На мнение сме, че и всеки уважаващ себе си, средноинтелигентен човек трябва да направи същото.

Ето и официалното прессъобщение:

FOX и National Geographic представят първи кадри от многоочакваното завръщане на отличения с награда „Еми“ световен феномен „Космос“. Изпълнителният продуцент, сценарист и режисьор Ан Друян (която бе отличена с награда „Еми“ за сценария на поредицата от 2014 г. и наградата „Пибоди“ за продуцирането ѝ) и изпълнителните продуценти Сет Макфарлън („Семейният тип“, „Орвил“, „Космос: Пътешествие в пространството“), Бранън Брага („Орвил“, „Космос: Пътешествие в пространството“, „Тера Нова“) и Джейсън Кларк („Орвил“, „Космос: Пътешествие в пространството“) с водещия на поредицата Нийл Деграс Тайсън, видния символ от попкултурата, астрофизик и водещ на отличеното с награда „Еми“ предаване „Да поговорим за звездите“, се появиха заедно, за да споделят първи поглед по време на панела на Сан Диего Комик-Кон 2018. Една от най-посещаваната конференции, първоначално посветена на комикси и научна фантастика, сега Комик-Кон включва и информация и панели посветени на популярни телевизионни продукции, както и всичко свързано с попкултурата и развлекателния бизнес в голям набор от жанрове.

Премиерата на „Космос: Възможни светове“ по FOX и National Geographic е предвидена за март 2019 г.

След изключителния успех на „Космос“ през 2014 г. като най-популярната поредица на National Geographic Channel, гледана от над 135 милиона души по целия свят по National Geographic и FOX, новият сезон отново ще бъде с премиера в САЩ едновременно по FOX и National Geographic и глобално по National Geographic в 171 страни на 43 езика.

Космос: Възможни светове“ е продуциран от Cosmos Studios, Итака – компания, базирана в щата Ню Йорк и съоснована от Ан Друян, и Fuzzy Door Productions, компания на Сет Макфарлън. Друян и Бранън Брага са сценаристи на поредицата. Друян, Макфарлън, Брага и Джейсън Кларк са изпълнителни продуценти. „Харесайте“ „Космос: Възможни светове“ във Facebook на CosmosOnTV. Последвайте поредицата в Twitter @CosmosOnTV. Разгледайте снимки и видеоматериали в Instagram, като последвате @CosmosOnTV.

dims

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments