Пълен трейлър на „I Think We’re Alone Now” с Питър Динклидж и Ел Фанинг

от на 2018-08-30
 

Momentum Pictures не ни оставиха да чакаме прекалено дълго и след тийзър-трейлърите, които излъчваха подобаваща апокалиптична обреченост, героите на Питър Динклидж и Ел Фанинг се оказват в интересен конфликт, при все че (доста вероятно) са последните хора, останали на Земята. Малкият изоставен град, в който се намират, може да бъде доста зловещ, особено когато (все още) не е известна причината за изчезването на цялото население, а самотата на последния мъж се намесва загадъчна тийнейджърка.

I Think We’re Alone Now” е вторият филм на Рийд Морано (режисьорката, отговорна за начина, по който изглежда „Историята на прислужницата”), а отзивите за него след премиерата в Сънданс са доста ласкателни.

Впечталяващо е да преследваш лично главните си герои с камерата, когато знаеш, че после ще отговаряш за цялостното композиране на историята – Морано е и оператор на „I Think We’re Alone Now”. Както казва самият Динклидж, подобни истории са вдъхновяващи за разказване, защото си част от малък екип, съсредоточени върху усещането за безнадеждност, като при това не се налага да чакаш дълго на снимачната площадка (както това се случва в продукции с безброй герои, подобно на „Игра на тронове”), защото двете основни и (почти) единствени действащи лица са почти във всеки кадър.

Специалистите, видели вече филма твръдят, че Питър Динклидж прави едно от най-добрите си изпълнения в последните години. Въпреки факта, че апокалиптичните теми са до болка познати и сякаш не могат да поднесат изненада на зрителите, с „I Think We’re Alone Now” Морано, Динклидж, Фанинг и сценаристът на филма Майк Маковски изграждат трогателна история, изпълнена с човечност и състрадание. Филмът се превръща в интуитивно психологическо пътуване към истините за поведението на хората (не само) в извънредни обстоятелства и към безспорната необходимост от общуване (поне) с друго човешко същество…

Време е да хвърлите око и на разкошния стилизиран постер на филма, може би вдъхновен „Art Nouveau”-стила, с модернизиран „ин-ян” образ на основното взаимодействие в историята.

плакат

Дел (Питър Динклидж) е сам в целия свят. Човешката раса е унищожена, той живее в малък, празен град, спокоен е в самотата си и доволен от утопията, която сам за себе си създава… Но в един момент се появява Грейс (Ел Фанинг) – натрапник с неясни мотиви и още по-неясно минало. Най-лошото от всичко е, че тя иска да остане…

Очаква се „I Think We’re Alone Now” да се появи в киносалоните на Ню Йорк и Лос Анджелис на 14 септември, а от 21 септември 2018 да бъде в широко разпространение на кино в САЩ, както и в системата за Video On Demand.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте