Hoв постер на „Suspiria“ c Дакота Джонсън

от на 2018-08-21
 
дакота джонсън

Сложихме тази снимка на Дакота Джонсън, защото искахме да ви привлечем вниманието…

Не обичаме края на лятото, защото сме разглезени и предпочитаме жегите пред неизбежно задаващия се след няколко месеца студ, но дори през есента се намират сегиз-тогиз разни кино блага, заради които си струва да не мрънкаме чак толкова. В случая става дума за предстоящата премиера на римейка „Suspiria“, който не е ясно дали и кога ще цъфне у нас, но самият факт, че скоро ще бъде разпространен на Запад, е поне някаква светлина в тунела на неистовото ни очакване. Скоро иде втори трейлър, но преди него можете да се порадвате на чистак нов постер:

плакат

Ще споменем първо настръхналите зърна, защото иначе би било грехота, но няма да се фокусираме върху тях. Самата Дакота Джонсън никога не ни е била любимка и силно се надяваме след този проект да започнем да гледаме на нея по-положително, но е факт, че във визията й се усеща тонът на оригинала, а и на тогавашната главна актриса – Джесика Харпър, която през 1978 г. влезе в ролята на балерината Сузи Баниън (както вече писахме, Харпър ще се появи и в новия филм). Пpи все че самият плакат е корпоративно генеричен, продължаваме да сме в hype фаза и ни е адски любопитно доколко въздействащо и смислено ще е това екранно вещерско прераждане… както и какви ще са приликите/разликите с жанровия шедьовър на Дарио Ардженто.

Ще завършим с официален поглед към извънземната Тилда Суинтън, която ще се превъплъти като мадам Бланк:

тилда суиндън в суспирия

Suspiria“ е режисиран от Лука Гуаданино („Голямото плискане“), сценарият е дело на Дейвид Кажганич („Ужас“), а музиката е на гениалния Том Йорк от Radiohead. Сред изпълнителите са също: Луц Еберсдорф, Клои Грейс Морец, Миа Гот, Ингрид Кейвън, Ванда Каприоло, Анджела Уинклър и др. Премиерата ще е на фестивала във Венеция на 1 септември, а в САЩ хорърът ще стартира на 2 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2018-08-21 at 11:12

  Тилда изглежда велико!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-08-21 at 11:19

  Хем предпочитам да не гледам повече никакви трейлъри и неща, свързани с филма, хем нямам търпение за втория трейлър :)

  Отговор

 • 2018-08-21 at 12:28

  Бахти „постера“ :D, колкото и да е зле, очакваният продължават да са все така в небето : )))

  Отговор

 • jo
  2018-08-21 at 15:31

  Фермерското излъчване на Джонсън е наказание за всеки киноман…

  Отговор

  • Иван
   2018-08-21 at 18:04

   Викаш и по-хубави си виждал и по-грозни си ебал!


  • jo
   2018-08-21 at 20:17

   Иванке, травестити не ми харесват не се пробвай. Аз точно няма да те огрея. Дори и да си по красива от Дакота. Което сигурно не е трудно постижимо.


 • Lukrecia
  2018-08-21 at 16:12

  Изключително неприятна е Дакота Джонсън. Не бива да играе в нищо!!!

  Отговор

 • Dredd
  2018-08-21 at 16:43

  Идеална е за наказателни цели ?

  Отговор

 • ТТТ
  2018-08-21 at 18:05

  Тилда е екстра, а Дакота мяза на простовата сервитьорка от снек-бара в село Краводер, Врачанско. Хубавото е, че във филма очевидно ще бъде порядъчно тероризирана.

  Отговор

Коментирайте