Нов трейлър за втори сезон на „Castlevania“, Хектор се присъединява към сериала

от на 2018-08-03
 

Ади Шанкар официално разкри, че към втория сезон на считаната за една от най-добрите аниме адаптации по видео игра „Castlevania“ ще се присъедини познатият на феновете от „Castlevania: Curse of Darkness“ Хектор. Персонажът в продуцирания от Netflix сериал беше анонсиран с кратко инфо в официалната страница на Шанкар, съпроводено с впечатляващ арт.

Dear Hector,
I’d like to formally welcome you, a devil forgemaster, to our family this season. May you survive this game of fangs.
Best,
Adi

Няколко дни преди новината за Хектор, на провеждащото се в Манила изложение Asia Pop Con беше споделен и първият пълен трейлър на втори сезон на „Castlevania“, който успя да въодушеви феновете и да ги накара да тръпнат в очакване до премиерата през октомври тази година. Във видеото може да видим кратка ретроспекция на събитията до този момент, както и завръщането на основни персонажи като Алукард, Тревър, Дракула и съвсем малка част от това, което ни очаква в новите 8 епизода.

Определено нямаме търпение да видим как ще продължи историята в новия сезон на „Castlevania“. В едно обаче сме сигурни – съдейки по краткото видео, изглежда, че насилието и екшънът са на още по-високо ниво.

Както вече знаем, пълният втори сезон на „Castlevania“ се очаква да бъде наличен в Netflix на 26 октомври.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте