The Happytime Murders Courtesy of STXfilms

Време е за нов поглед към провокативната куклена noir-комедия „The Happytime Murders” („Убийства в Хепитайм”), в която куклите съществуват наравно с хората и двама споделящи обща тайна от миналото детективи (единият човек, другият кукла) са принудени отново да работят заедно, за да разкрият бруталните убийства на актьорския състав на обичано куклено ТВ шоу.

Идеята е кретенска и „The Happytime Murders” определено я приема и експлоатира максимално. Или поне с такова впечатление останахме от първия нецензуриран трейлър, който предизвика доста вълнения и коментари в мрежата – имаше и един жалък, но съвсем истински опит от страна на „Улица Сезам” за дело за неправомерно използване на името им в рекламното изречение „No Sesame. All street.”, както и за уронване на доброто име на мъпетите и възможно объркване на много деца.

Част от коментарите по адрес на филма може да видим и в новата нецензурирана реклама, която освен това залага „двойно или нищо” на провокацията. Вижте.

Стискаме палци и на краката този филм да не се окаже просто повърхностна gross-out простотийка, а да има и прилична заигравка с noir жанра (извън очевидните заигравки с филми като „Първичен инстинкт”). Най-просто казано, надяваме се на нещо в стила на „Кой натопи заека Роджър?”. Иска ни се да имаме нова куклена класика, която да наредим до любимите „Meet the Feebles”, „Лабиринт” и „The Dark Crystal”.

В допълнение вижте няколко нови снимки (любимата ни е тази с „еротичното“ списание Chicks with Big Asses, на корицата на което има actual chick with a big ass) и три постера.

The Happytime Murders The Happytime Murders The Happytime Murders The Happytime Murders The Happytime Murders The Happytime Murders The Happytime Murders Melissa McCarthy stars in The Happytime Murders

happytime_murders_ver4_xlg happytime_murders_ver3_xlg happytime_murders_ver2_xlg

Режисьор на „The Happytime Murders” („Убийства в Хепитайм”) е Брайън Хенсън („Muppet Treasure Island“) – председател на The Jim Henson Company и син на легендата Джим Хенсън, а сценарист е Тод Бъргър („It’s a Disaster“). В ролите са Мелиса Макарти, Бил Барета, Елизабет Банкс, Джоел Макхейл, Мая Рудолф, Джими О. Йънг и др.

Българската премиера е предвидена за 6 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *