В последно време Мел Гибсън е отдаден най-вече на режисурата и според мнозина той заслужаваше да грабне статуетката на миналогодишните награди „Оскар” за работата си по „Hacksaw Ridge”. Днес Гибсън е зает с подготовката на „Страстите Христови: Възкресение“, а сега, с помощта на Deadline разбираме, че ще партнира на Колин Фарел като част от актьорския екип на „War Pigs”.

Новият филм на режисьора Томи Виркола, прочул се с ужас-поредицата „Dead Snow” и продукцията на Netflix „What Happened to Monday?”, използва структурата на трилър тип „отмъщение”. Историята на „War Pigs”, написана от Ник Бол и Джон Найвън, ще ни покаже Гибсън и Фарел в ролите на разочаровани от живота бивши морски пехотинци, които се впускат в последна мисия с цел да отмъстят за техния убит от наркокартел приятел и да потърсят сметка за откраднатите им пари.

Междувременно чакаме да видим Фарел в още два филма – „Widows” на Стив Маккуин и „Дъмбо” на Тим Бъртън. Ирландският актьор е в добра форма след участия във „Фантастични животни и къде да ги намерим”, „Омарът”, „The Beguiled” и „Убийството на свещения елен“.

томи виркола
Томи Виркола

Продукцията на „War Pigs” е под шапката на Millennium Films („Да обичаш Пабло“, „Код: Лондон”, „The Expendables: Непобедимите”) и Di Bonaventura Productions („Deepwater Horizon: Море в пламъци”, „Трансформърс”), а Лоренцо ди Бонавентура, Марк Вахрадиян и Мат Беренсън ще следят за стриктното оползотворяване на финансовите средства.

На първо четене филмографиите на сценаристите и продуцентите не вещаят повече от посредствен филм за разтуха, но пък наличието на Мел Гибсън и Колин Фарел може да вдигне качеството на крайния продукт. Засега оставаме скептично настроени. Снимките на филма започват през октомври тази година. Напомняме ви още, че Мел Гибсън е ангажиран и с режисурата на „Destroyer” – военна драма, базирана на романа на историка Джон Вуковиц „Hell From the Heavens: The Epic Story of the USS Laffey and World War II’s Greatest Kamikaze Attack”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *