Мат Смит с ключова роля в eпизод девет на „Междузвездни войни“ на Дж. Дж. Ейбрамс

от на 2018-08-29
 
мат смит

Мат Смит

Преди няколко дни ви съобщихме, че към масивния каст на следващия филм от сагата „Star Wars“се е присъединил бившият хобит Доминик Монахан, а сега сме готови да ви поднесем поредна новина, свързана с актьорските попълнения в мащабната продукция. Става дума за британеца Мат Смит, когото вече сме гледали в едно изключително слабо продължение на успешен и обичан франчайз (най-известната му роля обаче си остава тази в сериала „Doctor Who“, където се вживя като единайсетото превъплъщение на култовия извънземен от планетата Галифрей). По всичко личи, че проектът, чийто снимки стартираха в началото на този месец, се очаква да приюти наистина впечатляващ екип, но за нас това далеч не е достатъчно, за да сме оптимисти, и засега грам не ни пука какво в крайна сметка ще се получи.

Разбира се, няма официална информация дали Смит ще бъде на страната на добрите или на тази на лошите, може дори да е напълно неутрален персонаж. Слуховете обаче подсказват, че участието му ще е ключово за сюжета на филма, но това звучи толкова абстрактно, че на практика може да означава всичко. При все че поредицата, създадена от Джордж Лукас през 1977 г., не ни е вече толкова любима, колкото беше съвсем доскоро, ни е любопитно как ще се представи Смит – самият той напоследък се радва на сериозно признание в телевизията, след като ролята му в историческата драма „The Crown“ му донесе номинация за престижната награда „Еми“.

Все още неозаглавеният следващ блокбастър с марка „Star Wars“ е режисиран от Дж. Дж. Ейбрамс („Невъзможна мисия 3“) по негов сценарий, написан в съавторство с Крис Терио („Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“), а сред останалите изпълнители ще видим също Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Марк Хамил, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Били Дий Уилямс, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лорд, Наоми Аки, Кери Ръсел, Ричард Е. Грант, Антъни Даниелс и покойната Кари Фишър, която ще бъде част от действието посредством инкорпориране на отпаднали сцени от предишните издания на „Междузвездни войни“.

Премиерата се очаква на 20 декември следващата година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2018-08-30 at 09:24

  Брех, до сега все странях от кастинг новините, но все се надявах да доразвият героя на Дел Торо, а като гледам май май….

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-08-30 at 14:46

  Дано ролята му е по-сериозна и запомняща се от тая в нефелния пети „Терминатор“…

  Отговор

Коментирайте