Не пропускайте „Кино в парка“ от 4 до 8 септември в София

от на 2018-08-28
 

кино в парка 2018

Лятото си отива, но времето все още е топло и изключително подходящо за кино на открито. От 4 до 8 септември в парка на Военната академия „Г. С. Раковски“ в София за трета поредна година ще се проведе „Кино в парка“, в рамките на който столичани ще могат да гледат няколко от най-добрите и любопитни филма за годината:

Квадратът“ на Рубен Йостлунд, „Проектът „Флорида“ на Шон Бейкър, „Другият любовник“ на Франсоа Озон, „Потапяне“ на Вим Вендерс и тръгващият в кината в края на месец септември „Манифест“ на Юлиан Розефелд, с участието на Кейт Бланшет.

Повече подробности ще научите от официалното прессъобщение:

„Кино в парка“ с Кейт Бланшет, френски еротичен трилър и доза сарказъм към съвременното общество

4 – 8 септември 2018

Превърнала се в една от най-успешните културни инициативи, които предлагат разнообразие за вечерите на столичани в началото на есента, „КИНО В ПАРКА“ за трета поредна година ще даде възможност на гражданите и гости на София да гледат кино на открито в парка на Военната академияГ. С. Раковски“.

Между 4 и 8 септември, всяка вечер от 20:30 часа има възможност да бъдат видени в различна обстановка – сред дърветата, в приятната атмосфера на парка, няколко от най-успешните и награждавани филми за последната година.

Това са „Квадратът“ на Рубен Йостлунд, „Проектът „Флорида“ на Шон Бейкър, зрителския фаворит – провокацията на Франсоа Озон „Другият любовник“ и най-новият игрален филм на Вим Вендерс – „Потапяне“, с участието на страхотните Алисия Викандер и Джеймс Макавой.

Специален акцент в програмата е ексклузивната прожекция на филма, който тръгва в разпространение на кино в края на месец септември – „Манифест“ на Юлиан Розефелд, с участието на уникалната Кейт Бланшет.

Препоръчително е предварителното закупуване на билети онлайн ТУК!

Билетите са на цена 8 лева (при предварителна продажба или при пакет „Трима на кино“) и 10 лева на място, 60 минути преди прожекцията.

КИНО В ПАРКАе инициатива на София Филм Фест  и се осъществява в партньорство със Столична община  и Парк на Военна академия „Г. С. Раковски“.

Повече информация за филмите в програмата ни „КИНО В ПАРКА“ ще намерите в събитието във Facebook.

Очакваме Ви на #Кино!

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте