хериман
Деймън Хериман го раздава небрежарка

Ето че и последната важна (поне на пръв поглед) роля в „Once Upon a Time in Hollywood“ на Куентин Тарантино е попълнена. Малко след като научихме, че полският актьор Рафал Завируха ще играе Роман Полански и споделихме, че сега остава само да разберем дали Чарлс Менсън ще присъства във филма или не, и ако да, кой актьор ще го играе, вече имаме окончателен отговор и на двата въпроса.

The Wrap съобщават, че в емблематичния (за съжаление, превърнал се в нещо като поп-икона) психопат, стоящ в основата на извършените от неговото „семейство“ убийства, сред които и това на тогава бременната съпруга на Полански Шарън Тейт, която ще има важна роля във филма, ще се превъплъти Деймън Хериман, познат най-вече от участието си в отлично приетия сериал „Justified“. Лично ние нямаме кой знае какво наблюдение над актьорските заложби на Хериман, но от това, което сме виждали, и на базата на физиономията му, смятаме, че ще се справи.

За пореден път се прави уточнението, че „Once Upon a Time in Hollywood“ няма да бъде фокусиран върху самия Чарлс Менсън, както се говореше в началото, но пък сме готови да се обзаложим, че появата му, колкото и да е кратка, ще бъде колоритна. Тарантино не би пропуснал шанса да ни предложи нещо паметно, без значение дали ще бъде исторически коректно или тотална измислица, както беше с появата и съдбата на Хитлер в „Гадни копилета“.

чарлс менсън
Чарлс Менсън

Припомняме, че действието на „Once Upon a Time in Hollywood“ се развива в края на 60-те години на ХХ в. в Холивуд и представлява „поглед ала „Криминале“ към историята на Ел Ей“. В центъра на сюжета е бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби)…

Както и при обявяването на участието на Рафал Завируха, новината за кастинга на Деймън Хериман не идва сама. The Wrap съобщават, че още няколко актьора са се сдобили с роли (къде на реални, къде на измислени личности). Това са дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур Румър Уилис, която ще бъде британската актриса Джоана Петет, Дрима Уолкър като актрисата и певица Кони Стивънс, Коста Ронин като полския актьор Войчек Фриковски, който е една от жертвите на семейството на Менсън, Маргарет Куали като Кити Кат, Мадисън Бийти като Кейти и Виктория Педрети като Лулу.

А сега поемете дъх за останалите актьори във филма: Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Ал Пачино, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд, Скут МакНейри, Джеймс Марсдън, Джулия Бътърс, Рафал Завируха, Дани Стронг, Сидни Суини, Клу Галагър, Джеймс Лaндри Ибеър, Мики Мадисън и др.

Режисьор и сценарист на „Once Upon a Time in Hollywood“ е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън („JFK“, „Авиаторът“, „Омразната осморка“, „Гадни копилета“).

Премиерната дата е 26 юли 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Леле. Няма нито един нига във филма. Тарантино се е превърнал в пълен шовинист, популист, фашист и расист…
    Как може да прави такъв неполиткоректен филм…..

    1. А ти в пълен идиот… тЪрЪнтинУ и без присъствието на нигъри ще се постарае достатъчно да оплюе „лошите, бели расисти“, а мозъчните донори като теб ще избухнат в бурни аплаузи, дори след като са получили храчка в лицата.
      Когато тоя клоун направи филм за расистите от „черните пантери“ или за бомбардировките над Дрезден, тогава се прави на остроумен, тоалетна бактерио.

    2. Абе я си еби майката бе нещастен смрадлив циганин…
      Толкова си тъп, че дори не можа да разбереш иронията в думите ми.

      Ейййй много педерасти, цигани, тавестити и и ква ли на сган и паплач се навъдихте тука напоследък бе. Дееба ваща майка проста къде ви е родила, нема ли кой да пусне газовите камери и да ви изтрепе всичките бе психясали ненорманици. Дееба ваща майка….
      Мамицата ви мръсна пропаднала.
      То ще дойде ден. Ще ви наврат там откъде сте излезнали. Само да се напълни с повечко мюсюлмани. Тогава ще видите колко „лоши“ сме били ние белите расисти… Немам търпение Европа да стане мюсюлманска след 20-тина години. Тогава ония да ви разкатаят шибаните ненормални фамилии прости. Чак тоагва ще видите какво е да ядете големия кур. Нищо, че сега се правите на велики. Психясали гниди ненормални… Ще ви бият и ебат до осиране и до умиране… Но това си заслужавате……

    3. Инцест, нещо се опита да кажеш или мозъкът ти пръдна? Кой знае майка ти зад кой храст на магистралата те е изсрала, след мимолетна среща с турски гастарбайтер, така че не ми се прави на много ироничен, кален анус такъв…
      И леко да не се гътнеш от толкова нерви, че после ще се чудим на кое сметище да те изхвърляме.

    4. Абе тебе не ти ли казах да си ебеш пичката майчина проклета бе нещастен мазен циганин…
      Кой кого е изсрал не знам, но се чудя майка ти защо те е изсрала такъв олигофрен, мазна миризлива пришко.
      Ходи се скрий в дупката от която си излязал, че да я запушиш, че се осмърдя цялата планета.
      Ей говно, не мис е прави на интересен, защото една курешка има по големи интелектуални способности от теб.
      Да го набия на майката в грозната смрадлилива пичка. И на баща ти ще го набия в мазния гноясал анус. И на теб ще го набия в грозната ти уста с която смучещ кози и магарешки дарадонки. Но ти така или иначе обичаш да ядеш лайна. Дееба твойа майка проклета. Да го начукам и на сестра ти в грозната циганска путка, макар че като си помисля само и ми се догажда да еба такива смърдоляци като роднитите ти грозен психясал дебилен пришкоядец. Дай боже никога да нямаш дече само мисълта за това е обивна за човечеството. Ако пък имаш да им го начукам и на тях.
      А сега върви на майка си в шибаната путка…
      Дееба твойта майка проклекта къде те е родила…

    5. Край, удави се във фекалии, инцеста сифилистичен… Ти освен на собствената ти майка, на друг не можеш да го начукаш, щото си един недъгав смрадльо с малформации.
      На теб жена може да ти обърне внимание само ако е медицинско лице и прави рисърч за хермафродити с едноцифрено айкю.
      Ако искаш, излез от филма, анимационен герой и да се видим? Ще те закарам и на Капитан Андреево, да пуснем една обява кой турски тираджия е мандръсал край пътя крантата, дето те е изтропала? Все пак и кален анус като теб, има право да знае чие творение е. Макар и нежелано творение. Но едва ли ще стане де… ти си виртуален клошар, дето на живо само ще скляпа и заеква.
      Затова къш в курника, да си натъпчеш устата с куришки. И да не говориш вече с пълна уста!

    6. И още нещо… Ако толкова ти се ебат деца, твоите две даунчета, ще поемат татковия с удоволствие. Ако ли не, аз лично ще им правя ATM пред теб, куче;)

    7. Абе „чеда“ ненагледни, хайде сега покажете тези драскулки на семействата и приятелите си. Убеден съм ще са горди със вас.
      Дринов трябва да вкарва малко контрол от време на време…

    8. Ей говно смрадливо вмерисано. Теб не ти ли казах вече да си ебеш майката проклета къде те е родила.
      Не се притеснявай. Говори си колкото искаш. От едноклетъчни смрадливи амеби като теб, който са много под интелекта ми няма как да се засегна. Винаги съм бил и винаги ще бъда по интелигентен от теб. Разбрали бе миризлива хлебарко.
      Не може да се видим, защото съм от балкана и като те видя ще забия манарчето директно в шибаната ти скапана глава. А после трябва да те лежа за човек, което ти не си. Ти си една грешка на природата. Такива като теб трябва директно да се карат в газовата камера и да се умъртвяват по особено жесток начин. Майка ти е трябвало след като е забременяла от умствено изостаналия ти баща да си направи сепуку и да те е изсрала в реката, та белким по бързо да си се удавил смрадлив ембрион….

      А сега лапай и се потапяй курво.