Тази седмица пътуващият филмов влог на Станислава Айви – Cinema Confidential ни среща с американската актриса Лив Тайлър, която преди броени дни навърши 41 години. Красавицата с харизматичната усмивка е позната на публиката от поредица хитове. Звездата й изгря в „Открадната красота” до Джеръми Айрънс, участва в „Армагедон” заедно с Брус Уилис и Бен Афлек, една от емблематичните й роли е в епоса „Властелинът на пръстените” като принцесата на елфите Арвен, а първата й голяма роля за телевизионна продукция е като Мег Абът в сериала „Останалите”.

Наскоро Тайлър стана част от втори сезон на хитовия сериал „Блудници” като Лейди Фиц, за което сподели пред Стаси:

Играя много високопоставена дама в обществото, която живее с брат си. Лидия Куигли изнудва моята героиня и част от сюжета е всъщност да разбереш каква е тайната й. Брат й се опитва да помогне, а постепенно се разкрива и връзката между тях двамата, която е доста извратена и сложна, с много пластове. Лейди Фиц става много близка с Шарлот, първоначално заради общата им омраза към Лидия Куигли, но в последствие връзката им се превръща в красиво приятелство. Героинята ми е доста самотна, защото живее в един изолиран свят. Независимо, че другите момичета са обикновени проститутки, бедни са, имат какви ли не други проблеми, които тя няма, тя е доста привлечена от техния свят и начина, по който живеят. Тя е като птица в клетка в много отношения – статуса й в живота и в обществото не й позволяват да бъде себе си. Чрез Шарлот тя донякъде получава тази възможност, до която иначе не би достигнала.

От няколко месеца Лив Тайлър живее в Лондон с годеника си Дейвид Гарднър и двете им малки деца. Тя има и трето по-голямо дете от първия си брак:

Преместих се да живея в Англия. Годеникът ми е англичанин, имаме две малки дечица. Почувствах някакъв прилив на смелост и реших да дойда към Европа. Реших и че мога да работя тук и прекрасната ми агентка попадна на този проект.

Актрисата разказва на Станислава Айви за трудностите да израснеш пред погледа на света, както и избора си на роли и това, че всъщност голямата й мечта винаги е била да бъде майка. Вижте цялото интервю тук:

Блудници” е продукция на ITV, която се разпространява от каналите Hulu – в САЩ и Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000 – у нас и в цяла централна и източна Европа. Можете да гледате епизод 1 на Можете да гледате епизод 1 на „Блудници“ свободно по всяко време онлайн тук.

Следете Cinema Confidential на официалния сайт, YouTube, Facebook и Instagram.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *