Ако сте гледали „Три билборда извън града“, „Проектът Флорида“ или „Бягай!“ (все заглавия със силно присъствие на изминалия „Оскар“ сезон) няма как да не сте забелязали интересното лице и присъствие на 28-годишния актьор Кейлъб Ландри Джоунс. Мяркали сте го още в „Социалната мрежа“, „Breaking Bad“, „Stonewall“, „Х-Мен: Първа вълна“, „American Made“.

На филмовия фестивал в Карлови Вари след броени дни ще се състои премиерата на „To The Night“, в който младата надежда ще може да бъде видян в главна роля, а режисьор и сценарист е австриецът Питър Брунер, докато самият Михаел Ханеке е бил драматургичен консултант на филма. Звучи обещаващо.

Ето го и официалния трейлър на „To The Night“, след който можете да видите и официалния, но доста кратък синопсис:

Норман никога не се е справил с огъня, който в детството му е отнел всички негови близки. Вътрешната му скръб и чувството за вина му пречат да започне нов живот с приятелката и сина си. Въпреки че огънят му е взел всичко, сега се превръща в път за преживяване на неговата травма.

Много обичаме независими филми, а в „To The NightКейлъб Ландри Джоунс изглежда повече от убедителен. Визията е интересна и особено кадрите, които изглеждат някак психеделично, а щом е замесено и името на Михаел Ханеке, експериментът има още по-големи шансове да е успешен.

Преди време режисьорът Питър Брунър сподели за своето решение да засили близката физическа интензивност на изживяването на зрителя чрез внимателното използване на неизречени намеци и образи, които да задействат асоциативните процеси на подсъзнанието, а не на рационалния ум.

Ето и един официален (доста арт) постер:

плакат

Освен Кейлъб Ландри Джоунс в главната роля, в „To The Night“ участват още Еленьо Хендрикс, Аби Лий, Джана Маккинън и Христос Хаас.

Филмът все още не е намерил разпространител и следователно засега няма премиерна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *