От доста време сме фенове на Клифтън Колинс младши и много се дразнехме, че не получава достатъчно внимание от масовата публика, нито пък наистина качествените роли, които знаем, че може да изиграе на ниво – сещате се какво е, когато имаш някой любим актьор, който обаче така и не успява да пробие „in the big leagues“.

За щастие, напоследък Колинс получава малко повече заслужено внимание покрай участието си в сериала „Западен свят“, а това може да доведе и до по-сериозни роли на големия екран. Дали ролята на отвлякъл ясновидец убиец може да се определи като такава, преценете сами от първия трейлър на доста приятно изглеждащия „A Crooked Somebody“.

A John… A Jeffrey… A Jim.

Да, както казахме, фенове сме на Клифтън Колинс младши и се радваме, когато има възможност да се докаже, но по всичко личи, че „A Crooked Somebody“ ще е по-скоро шанс за Рич Сомър, който е в главната роля на отвлечения измамник. Актьорът, когото познаваме най-вече от „Mad Men“, със сигурност ще направи добра роля – това си личи още от трейлъра и с удоволствие ще хвърлим едно око на филма, ако ни попадне.

Надяваме се само Сомър действително да е вложил актьорски умения, не да разчита единствено на изключително подходящата си за ролята на мазен измамник физиономия. Но ако може да се съди по първите ревюта на „A Crooked Somebody“, всички замесени дават най-доброто от себе си и крайният резултат си заслужава.

плакат

Режисьор на „A Crooked Somebody“ е Тревър Уайт („Jamesy Boy“), по сценарий на Андрю Зилч. В главните роли са Рич Сомър, Клифтън Колинс младши, Джоан Фрогат, Аманда Крю, Ейми Мадиган, Пол Бен-Виктор, Майкъл Моузли, Ранди Хелър и други.

Премиерата по американските кина е 5 октомври, а преди това може да бъде видян по DIRECTV от 6 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *